Εθνική Τράπεζα: Η λίστα με τα 41 καταστήματα που κλείνουν -Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Την έντονη αντίδραση των εργαζομένων έχει προκαλέσει η απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει στο κλείσιμο 41 καταστημάτων. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα καταστήματα που βρίσκονται:

1. Αγ Θωμά
2. Οδ Σοφούλη
3. Περισσού
4. Αγ ΒΑρβάρας
5. Μητροπόλεως
6. Σόλωνος
7. Ν. Κοσμου
8. Λεωφ Δημοκρατίας Πειραιά
9. Πικερμίου
10. Γλυκών Νερών
11. Καλύβιων Αττικής
12. Καματερού
13. Λεωφ. Κηφισίας
14. Κέντρου Αμαρουσίου
15. Λεωφ. Πάρνηθςο Μενιδίου
16. Μαραθώνα
17. ΟΤΕ Αμαρουσίου
18. Κυλλήνης
19. Πλ Ομονοίας Πάτρας
20. Φηρών
21. Νάουσας Πάρου
22. Σύρου (Νεώριο)
23. Παραλίας Καλαμάτας
24. Διαβατών
25. Αμύνταιου
26. Βόνιτσας
27. Κόνιτσας
28. Παλαμά
29. Φιλιατών
30. Σκύδρας
31. Ν Κρήνης
32. Φάρκαινας Χίου
33. Ολύμπου Κατερίνης
34. Οδ. Σαράντα Εκκλησιών Ξάνθης
35. Οδ. Ασκληπιού Τρικάλων
36. Κέντρου Πόλεως Ιωαννίνων
37. Μαλεσίνας
38. Φιλιππούπολης Λάρισας
39. Πολίχνης
40. Οδ. Υψηλάντου Καρδίτσας
41. Νευροκοπίου

Με ανακοίνωση της η Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας, ζητά να μην κλείσουν τα καταστήματα και σημειώνει:

Επανερχόμαστε στην ανακοίνωση του κλεισίματος των 41 καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, ακριβώς πριν την εξαγγελία νέου προγράμματος εθελούσιας που στις 10/11 βγήκε και επίσημα!

Κλείνουν μέχρι και μεγάλα καταστήματα 3ης ή 4ης κατηγορίας, καταστήματα που είχαν προκηρύξει για θέσεις διευθυντών ή υποδιευθυντών πριν λίγους μήνες, τα μοναδικά καταστήματα σε κάποιες πόλεις επαρχίας!

Αδιαφορούν για το αν οι συνάδελφοι θα πρέπει να μετακινηθούν δεκάδες χιλιόμετρα πλέον γιατί το κοντινότερο κατάστημα είναι σε άλλη πόλη, που θα βρίσκονται πάλι χωρίς οργανική θέση και όμηροι στη διάθεση της Δ/νσης Προσωπικού, αδιαφορούν για την τρομακτική ταλαιπωρία της τοπικής κοινωνίας που για να εξυπηρετηθεί επίσης θα πρέπει να μετακινείται με αδυναμία ευπαθών ομάδων αλλά και συνταξιούχων, ανέργων κλπ.

Αδιαφορούν ακόμη και για την τοπική κοινωνία της Καρδίτσας που επλήγη τόσο πολύ από τις πρόσφατες πλημμύρες και όπου κλείνουν 2 καταστήματα! Τους νοιάζει μόνο να περικόψουν θέσεις εργασίας με δικαιώματα και να προσθέσουν κι άλλους ανέργους, δίνοντας πακέτα που πλασάρουν και ως προνομιακά! Την ίδια ώρα που ετοιμάζονται να αρπάξουν με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα τα σπίτια των ανθρώπων της διπλανής πόρτας ενώ χαρίζουν δισεκατομμύρια στην οικονομική και πολιτική ελίτ.

Περιφερειακοί διευθυντές κάνουν λόγο για νέο κύμα κλεισίματος το επόμενο διάστημα! Δεν αντέχουμε άλλο την απίστευτη πίεση και εντατικοποίηση! Έφτασαν στο σημείο να ζητάνε από ταμίες να καταγράφουν (!) τις αναλήψεις – καταθέσεις που κάνουν, ενώ η πίεση για στόχους συνεχίζεται αμείωτη σε όλες τις υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση του ΣΥΕΤΕ προκαλεί οργή, για ποια εγγύηση μιλούν ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ;; Αντί να ανακοινώσουν κινητοποιήσεις για να αποτραπεί η αρνητική εξέλιξη που θα βάλει ταφόπλακα και στα ασφαλιστικά μας ταμεία, και στις εργασιακές μας σχέσεις, γνώριζαν ότι θα κλείσουν τα καταστήματα και παζάρευαν σε κλειστούς διαδρόμους να πάρουν κανένα ψίχουλο για το ΤΥΠΕΤ και το Ταμείο Αυτασφάλειας.

Να παρθεί τώρα πίσω η ανακοίνωση για τα κλεισίματα καταστημάτων, για αλλαγή οργανογράμματος και περικοπές οργανικών θέσεων, να φύγουν τώρα όλοι οι ειδικοί συνεργάτες που ακόμη και εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας προσλαμβάνονται και βολεύονται μια χαρά, παιδιά στελεχών χρηματιστηριακών εταιρειών και τραπεζών!

aftodioikisi.gr

You May Also Like

Ημέρα χαράς και γιορτής για τον Σύλλογο PALSO Καστοριάς

Βράβευση όλων των μαθητών για την επιτυχία τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας LAAS και NOCN.

Συνεχίζει να είναι καθαρή η Καστοριά από τον κορωνοϊό. Τα όσα ακούγονται περί νέων κρουσμάτων είναι φήμες

Συνεχίζει να είναι καθαρή η Καστοριά από τον κορωνοϊό. Τα όσα ακούγονται…

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2019-2020: Πότε θα καταβληθεί;

 11% φθηνότερη σε σχέση με  τον Οκτώβριο του 2018 η τιμή πετρελαίου…

Δοκιμαστικά θα ηχήσουν οι Σειρήνες Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018»

Δοκιμαστικά θα ηχήσουν οι Σειρήνες Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στο πλαίσιο της άσκησης…

ΥΠΕΝ: Παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Απόσυρση των Πλαστικών Μιας Χρήσης

ΥΠΕΝ: Παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Απόσυρση των Πλαστικών Μιας Χρήσης

Ο Αργύρης Κεραμάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεστορίου με τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο

Ο Αργύρης Κεραμάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεστορίου με τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2016 του ΟΑΕΔ.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ενημερώνει τα μέλη του ότι…

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς: «Γινόμαστε, δυστυχώς, δέκτες αρνητικότατων σχολίων για τις απροειδοποίητες επισκέψεις σε σχολικές μονάδες του Διευθυντή Π.Ε. Καστοριάς»

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς: «Γινόμαστε, δυστυχώς, δέκτες αρνητικότατων σχολίων για  τις…