Ειρήνη Δανιήλ: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή

Η αθλήτρια και personal trainer Ειρήνη Δανιήλ μίλησε για την τραγική εμπειρία που είχε βιώσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή της.

Η κ. Δανιήλ ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο για να πάρουν θάρρος κι όλοι όσοι στη συνέχεια άνοιξα τα στόματα και τις καρδιές τους και όπως τόνισε «ένιωσα ότι όφειλα να το κάνω».

«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου πε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία», τόνισε μιλώντας στο Mega.

«Την επόμενη μέρα μου πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε.

«Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς”. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα “αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω”. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί.»

aftodioikisi.gr

You May Also Like

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά για την αντιπυρική περίοδο – Έτοιμος ο μηχανισμός

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά για την…

ΟΓΑ: Ο Διοικητής ανακοίνωσε πότε πληρώνεται το οικογενειακό επίδομα

Την προαναγγελία πληρωμής για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικό επίδομα),…

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιφέρειες μαζί για την υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιφέρειες μαζί για την υλοποίηση του…

Ιταλία: Ανησυχία στη Νάπολη – Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σε περιοχή που είναι χτισμένη σε «υπερηφαίστειο»

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σε περιοχή που είναι χτισμένη σε «υπερηφαίστειο»

Κωνσταντινούπολη: Σε τζαμί μετατρέπεται άλλος ένας βυζαντινός ναός

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, στις 23 Φεβρουαρίου η Μονή της Χώρας (ΚariyeCami) θα ανοίξει τις πύλες της ως τζαμί

Αλέξης Τσίπρας: Κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ – Θα είναι το πρώτο μας νομοσχέδιο

Η ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Παράταση για τις αιτήσεις βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιταγών Αγοράς Βιβλίων για Νέους Ανέργους

      Παράταση για τις αιτήσεις βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων για…

Τέλος το MEGA: Το ΕΣΡ κλείνει οριστικά με μαύρο το «Μεγάλο Κανάλι»

Τα 9 μέλη της Ανεξάρτητης Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής ΕΣΡ σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες…