ΕΜΑ Α.Ε. – Δωρεά 20.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ανακούφιση των πυρόπληκτων

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2021, εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΜΑ ΑΕ (www.ema.gr), h η οποία είναι διανομέας του Group ελαστικών Continental στην Ελλάδα, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό και, αφού έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για τις πολυσχιδείς δράσεις του Ε.Ε.Σ. στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας, προσέφεραν το ποσό των 20.000 ευρώ, προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Το ποσό κατατέθηκε στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και σηματοδοτεί την αναγνώριση του σημαντικού έργου που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι, η συγκεκριμένη χρηματική δωρεά, θα αξιοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο, για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε: «Η συνεισφορά της ΕΜΑ ΑΕ, εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η έμπρακτη στήριξή της στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΑ AE, κ. Θανάσης Τσούκας, ανέφερε σχετικά: «Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η ΕΜΑ ΑΕ επενδύει στις αξίες της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Με την σημερινή προσφορά,  αποδεικνύουμε έμπρακτα το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού που βρίσκονται σε ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2012, η EMA AE, μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης «Συμβάλλω ασφαλώς», στηρίζει αδιάλειπτα και άλλους Οργανισμούς, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», για το οποίο καλύπτει, απολύτως δωρεάν, τις ανάγκες όλων των οχημάτων του Οργανισμού (επιβατικά, ασθενοφόρα, μικρά λεωφορεία, βαν) σε ελαστικά, ώστε τα παιδιά και οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ασφαλείς μεταφορές, κατά τις μετακινήσεις τους.

You May Also Like

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Συναγερμός» στην Αθήνα για τις εξελίξεις

Τι συζητήθηκε χθες στο ΚΥΣΕΑ και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

«Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…»

Εξομολόγηση: Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από μια οικογένεια με σοβαρά προβλήματα

Γλυπτά του Παρθενώνα: Γέμισε το Ηρώδειο στη συναυλία-«μήνυμα» για την επιστροφή τους – Δείτε φωτογραφίες

Γλυπτά του Παρθενώνα: Γέμισε το Ηρώδειο στη συναυλία-«μήνυμα» για την επιστροφή τους…

Δέος! Η μοναδική εκκλησία στην Ελλάδα όπου θα δεις τους Ήρωες του 1821 δίπλα σε Αγίους

Είναι ο μοναδικός ναός στην Ελλάδα που μαζί με τους Αγίους τιμά και του ήρωες του 1821.

Κορονοϊός: Το έκτο κύμα ήρθε νωρίτερα – Μέτρα πριν γίνει τσουνάμι ζητούν επιστήμονες

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, κ. Καπραβέλος υπογράμμισε ότι πρέπει να…

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μιάμιση ώρα με βρίζανε στο Ράδιο Αρβύλα» – Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια του Κανάκη

Ξέσπασε για τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει

Φωτεινή Αραμπατζή: Καταψηφίζω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

”Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ανοίγει ο δρόμος για την τεκνοθεσία ”

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 11 εκατ. ευρώ. Ποιες περιοχές της Π.Ε. Καστοριάς αφορά;

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 11 εκατ. ευρώ. Ποιες περιοχές της Π.Ε.…