Ενίσχυση στους πληγέντες της Καρδίτσας από τους Αντετοκούνμπο

Tη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Καρδίτσας εκφράζει έμπρακτα η οικογένεια Αντετοκούνμπο, μετά το πέρασμα του «Ιανού».

Όπως αποκάλυψε ο ΑΣ Καρδίτσας με ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του θεσσαλικού συλλόγου και εξέφρασε την πρόθεση να συνδράμει αυτός και η οικογένειά του στην ενίσχυση των πληγέντων.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα στείλει είδη πρώτης ανάγκης στον Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, τα οποία θα διατεθούν στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΣ Καρδίτσα:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη, δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

koutipandoras.gr

 

You May Also Like

Η αξέχαστη μέρα του νικητή Βασίλη με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι σε θέλουν εδώ!»

Η αξέχαστη μέρα του νικητή Βασίλη με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι σε θέλουν…

Γιώργος Πιλίδης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Τους χαρακτήρισε… καρναβάλι

«Για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε εμείς οι φυσιολογικοί αυτή την αηδία;»

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Έδεσαν πέτρα στο λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα

Τον σκύλο εντόπισε ένας ψαροντουφεκάς: ”Δυστυχώς η εικόνα είναι ακόμα χειρότερη αφού του είχαν δέσει κεφάλι και ποδαράκια.”

Επί 23 μέρες καίγεται το παρθένο δάσος στον Όρβηλο στις Σέρρες

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 18 Ιουλίου και πάνω από 26.000 στρέμματα παρθένου δάσους έχουν γίνει στάχτη μέχρι στιγμής

Κασσελάκης: Ακτοπλοϊκά: +40%, ηλεκτρικό ρεύμα: +70%. Καλό βόλι την Κυριακή

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας στη λίμνη Aiguebelette

Τους επτά κωπηλάτες μας επισκέφτηκε η επίτιμη πρόξενος της Ελλάδας στη Λυών κυρία Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου-Φρανκ