Εξώδικα Τσίπρα σε δημοσιογράφους για το σπίτι στο Σούνιο

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους δύο δημοσιογράφους να ανακαλέσουν πληροφορίες που μετέδωσαν, προς αποκατάσταση της αλήθειας

Εξώδικα προς τον δημοσιογράφο-σύμβουλο έκδοσης των ΝΕΩΝ Γιώργο Παπαχρήστο και τον εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννη Κουρτάκη απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός καλεί τους δημοσιογράφους να ανακαλέσουν τις πληροφορίες που μετέδωσαν για το σπίτι που μισθώνει στην περιοχή της Λαυρεωτικής, «προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Τα εξώδικα του κ.Τσίπρα προς τους δύο δημοσιογράφους δημοσιοποιήθηκαν μέσω της Αυγής.

Εξώδικο κατά Παπαχρήστου

Εξώδικο κατά Κουρτάκη

Απάντηση Κουρτάκη

Στο εξώδικο του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννης Κουρτάκης.

Η απάντηση του Γιάννη Κουρτάκη στο εξώδικο του Αλέξη Τσίπρα:

Το εξώδικο μου απέστειλε σήμερα 08/12/2020 και περί ώρα 17:15, ο κ. Τσίπρας, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και με εγκαλεί γιατί χθες ανήρτησα ένα σχόλιο στο twitter μου, το οποίο θεωρεί ότι τον προσέβαλε:

1. Σημειώνω ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν θεωρεί ότι έχει αρκετή δύναμη ώστε να απαντά στην δημοσιογραφική κριτική, αλλά επιλέγει την αποστολή εξωδίκων. Έτσι κατάλαβε την ελευθεροτυπία ο αριστερός ηγέτης.

2. Με εγκαλεί ο κ. Τσίπρας, που επί ημέρες δεν απαντά σε εύλογα δημοσιογραφικά ερωτήματα, για την ενοικίαση της παραθεριστικής του κατοικίας για την οποία η Κυβέρνηση έχει ήδη εκδώσει σειρά ανακοινώσεων στηλιτεύοντας την αφωνία του, για την ανάρτησή μου στις 7/12/2020, ενώ τελικώς απάντησε, (όπως απάντησε) στις 8/12/2020. Μάλλον έχει παρανοήσει. Όταν επί ημέρες ένα δημόσιο πρόσωπο δεν απαντά σε επανειλημμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών για ζήτημα που αφορά στην χρηστή διαχείριση των οικονομικών του, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να υποθέσει ό,τι θέλει για τα κίνητρα της αφωνίας του. Σίγουρα μπορεί να σκεφτεί ότι προσπαθεί να χαλκεύσει κάτι για να απαντήσει. Η χάλκευση στοιχείων απαιτεί χρόνο.

3. Και τι απάντησε; ότι ένας ιδιοκτήτης ακινήτου, έκανε ανακαίνιση, πλήρωσε 20.000 ευρώ και ΦΠΑ και μετά του έδωσε μια εξοχική κατοικία με 500 ευρώ το μήνα για τα τρία πρώτα χρόνια και τον τέταρτο για 900 ευρώ το χρόνο. Μάλιστα… τώρα αν εγώ σκεφτώ, ότι συνήθως το μίσθωμα μειώνεται όταν ο μισθωτής έχει κάνει εργασίες και όχι το αντίστροφο, θα με κατηγορήσει ο Αριστερός ηγέτης ότι δεν εμπιστεύομαι την ακεραιότητα αυτού του αδαμάντινου πολιτικού ανδρός, που ψέματα δεν έχει πει πότε. Να πω την αλήθεια δεν έχει και άδικο.

4. Για να το λήξουμε: όσα δημοσιεύσαμε στα Παραπολιτικά ήταν ακριβή: και κατοικία εξοχική είχε μισθώσει και στο Λαύριο ήταν και ανακαίνιση είχε γίνει. Και ανάγκη να διευκρινίσει την συμπεριφορά του υπήρχε αφού μάλιστα τελικά το έπραξε. Βέβαια, δεν το έκανε για ημέρες και όταν απάντησε, απάντησε με παραδοξολογίες. Τώρα, αν ο κ. Τσίπρας δεν αντέχει το δημόσιο έλεγχο, λάθος δουλειά διάλεξε να κάνει. Και αν νομίζει ότι τρομάζουμε με εξώδικα, να τον ενημερώσουμε ότι δεν μας τρόμαξαν οι διώξεις, οι συλλήψεις και οι εντολές που έδιναν επί ημερών του οι Υπουργοί του στην Αστυνομία για την καταδίωξή μας. Αυτά, σε άλλους. Όχι, σε εμάς.

You May Also Like

Όλες οι αλλαγές στα σχολεία από τον επόμενο Σεπτέμβριο

Την ίδια στιγμή που ο εθνικός διάλογος για την Παιδεία συνεχίζεται με…

Αλβανία: Δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο σχολείο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Σίτι

Δολοφονήθηκε με μαχαίρι έξω από το σχολείο του στα Τίρανα από έναν 14χρονο συμμαθητή του.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Table of Contents Hide Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα…

Ψάρι επιτέθηκε σε γυναίκα που έκανε τη γοργόνα σε ενυδρείο στην Κίνα

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πασχάλης Τσαρούχας: «Πάνω από 1.000 οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Πάνω από 1.000 οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών»

Στ. Πέτσας: Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για νέα μέτρα και για κανένα lockdown

Στ. Πέτσας: Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για νέα μέτρα και για κανένα…

Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων: Νέος Οδηγός Καταναλωτή της ΕΕΤΤ [Video]

Μια νέα ηλεκτρονική και εύχρηστη έκδοση δημοσίευσε η ΕΕΤΤ για τους καταναλωτές,…

Κορωνοϊός – Λουκίδης: Δεν είναι δυνατόν να συνωστίζονται χιλιάδες άνθρωποι σε αεροδρόμια χωρίς μάσκα

Απαραίτητη η χρήση μάσκας σε αεροδρόμια, λιμάνια και σε εσωτερικούς χώρους που…

Καταστρέφουν την ελληνική μελισσοκομία προς όφελος απατεώνων!

Τρομερές καταγγελίες από τους έλληνες παραγωγούς!

Υποψήφια για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη είναι η ομάδα εθελοντών 3D Print Covid-19 Xanthi Team

Υποψήφια για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη είναι η ομάδα εθελοντών 3D…