Επίσκεψη Σπ. Λιβανού στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Είστε η καρδιά του συστήματος της αγροτικής οικονομίας

Επίσκεψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Ο ΥΠΑΑΤ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μελά και τη διοίκηση του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση της οργανωτικής αναδιάρθρωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και του συνόλου των δράσεων που αναπτύσσει ο Οργανισμός.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην εκτεταμένη  αναδιάρθρωση του ΟΠΕΚΕΠΕ τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο πληρωμών και ελέγχου.

Σκοπός της αναδιάρθρωσης είναι η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία του Οργανισμού και η εναρμόνισή του στους κανόνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου, έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων αγροτών.

Ο κ. Λιβανός απευθυνόμενος στη διοίκηση και στους επικεφαλής των διευθύνσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι αποτελούν την καρδιά του συστήματος της αγροτικής οικονομίας και σημείωσε ότι οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να στηρίζεται η λειτουργία του Οργανισμού είναι η αυτονομία και η αποτελεσματικότητα.

Δεσμεύθηκε για στενή συνεργασία με τα στελέχη του Οργανισμού και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξει εντός των προσεχών ημερών λεπτομερέστερη ενημέρωση του υπουργού από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ πάνω σε τεχνικά θέματα που αφορούν στην κατανομή των ενισχύσεων και στο επίπεδο των ελέγχων.

Στη σύσκεψη με τον ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιο Λιβανό, εκτός του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά, μετείχαν οι αντιπρόεδροι κ.κ.  Πέτρος Τζαβέλας και Ζήνων Βαλμάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Απόστολος Λαμπρόπουλος και οι επικεφαλής των Διευθύνσεων του Οργανισμού.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός στον ΟΠΕΚΕΠΕ, Τετάρτη 16 Ιουλίου 2021 ΟΠΕΚΕΠΕ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός στον ΟΠΕΚΕΠΕ, Τετάρτη 16 Ιουλίου 2021 ΟΠΕΚΕΠΕ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

 

You May Also Like

Χαρίτσης για άρση ασυλίας: «Τιμή μου να διώκομαι με τους αγρότες που αγωνίζονται»

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς διώκεται για τη συμμετοχή του στα αγροτικά μπλόκα τον Φεβρουάριο του 2025

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Θεσσαλίας

Αποφασίστηκε διοργάνωση συλλαλητηρίου την Τετάρτη στα Φάρσαλα

Εικόνες που προκαλούν οργή στη Σαντορίνη: Γαϊδουράκι φορτωμένο με σκουπίδια κατέρρευσε από το βάρος

Το γαϊδουράκι στη Σαντορίνη ήταν φορτωμένο με σκουπίδια

ΤΕΛΟΣ εποχής για τις φορολογικές δηλώσεις: Δεν θα ξανακάνουμε ποτέ

Μπαίνει τέλος στις φορολογικές δηλώσεις καθώς από το 2025 τα εκκαθαριστικά θα μας έρχονται αυτόματα!

Δυνατότητα ανάκλησης ή τροποποίησης της σύμβασης ένταξης στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014 – 2020

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει ότι οι ενταγμένοι δικαιούχοι στο Μέτρο 11 «βιολογικές καλλιέργειες»,…

Άφησε την κόρη του και πήγε για μπύρες: Ένα απίστευτο περιστατικό

Πατέρας παράτησε σε άγνωστη γυναίκα την μόλις 6,5 ετών κόρη του εν μέσω θεατρικής παράστασης στο Γαλάτσι για να πάει να πιει μπύρες.

Συντάξεις Ιουνίου 2020. Αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμών

Συντάξεις Ιουνίου 2020. Αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμών

Αμαλιάδα: Τι κατέθεσε για την Ειρήνη Μουρτζούκου η μητέρα του νεκρού Παναγιωτάκη

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του 15 μηνών βρέφους προσήλθε αυτοβούλως για να καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών λίγο μετά το μεσημέρι