Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας κ. Μαργαρίτη και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηζήση στην 3η Υ.Π.Ε.

Την Τρίτη 4/1/22 ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Μαργαρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηζήσης επισκέφτηκαν την 3η Υ.Π.Ε. όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή κ. Μπογιατζίδη και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η πορεία της πανδημίας στη Δυτική Μακεδονία και το εθνικό σχέδιο δράσης για τη Δημόσια Υγεία. Ακόμη, αναφέρθηκαν στην πορεία υλοποίησης των έργων της Προγραμματικής περιόδου 2014-2021, που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας  καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Είναι πλέον αυτονόητο ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη δημόσια υγεία απαιτεί την ταυτόχρονη συνεργασία όλων των αρμοδίων θεσμών και φορέων για τη βελτίωσή της και της συνεχούς προσαρμογής της σε νέες αναδυόμενες υγειονομικές ανάγκες.

You May Also Like

Η ψυχολόγος-σκόρερ από την Πτολεμαΐδα Μαρία Λογδανίδου εντυπωσιάζει στην Α2 Γυναικών

Η ψυχολόγος-σκόρερ από την Πτολεμαΐδα Μαρία Λογδανίδου εντυπωσιάζει στην Α2 Γυναικών

Κάλεσμα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων & Κ.Υ. Δυτικής Μακεδονίας

«Συνένοχοι στο έγκλημα δεν θα γίνουμε… η κυβέρνηση να πάρει τώρα μέτρα»

Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Εκτροπή αυτοκινήτου στην Ε.Ο. Κοζάνης- Λάρισας, στο ύψος του αεροδρομίου – Δείτε το βίντεο

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετάφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αποχαιρέτησε την Μπάρµπαρα, την τυχερή του πολέμου, που έζησε στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας για 25 χρόνια.

Ήρθε μαζί με τα αδέρφια της Μίσα και Βέσνα από το Βελιγράδι το 1999 εν μέσω πολέμου.

Τυχεροπούλου: Σωστά πληρώθηκε η 72χρονη αγρότισσα από την Κοζάνη

Η μάρτυρας προχώρησε και σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Γιώργου Ξυλούρη («Φραπές»), ότι κάλεσε στο σταθερό του σπιτιού της και μίλησε με τα παιδιά της.

Συνελήφθη 20χρονη ημεδαπή στην Κοζάνη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη 20χρονη ημεδαπή στην Κοζάνη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας»

  Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση…

Ευχαριστήρια επιστολή του π. Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Κώττα

Ευχαριστήρια επιστολή του π. Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Κώττα

Το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (τοπικός πόρος) στην υπηρεσία της καινοτομίας και των ευρεσιτεχνιών

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα και η περιοχή μας,…