Επίσκεψη του Πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη  το Σάββατο 18 Μαΐου

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία βρίσκεται στην Κίνα για την υπογραφή διακρατικών συμφωνιών, ενημερώνει τους πολίτες της Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί την περιοχή μας.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοζάνης στις 7 μ.μ. στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Η Υφυπουργός, καλεί όλους τους δημοκράτες πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που στηρίζουν το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για μια προοδευτική διακυβέρνηση να υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό στην περιφέρειά μας, γιατί τώρα είναι  η ώρα των πολλών. Χτίζουμε μεθοδικά και σταθερά σε Ελλάδα και Ευρώπη, προοδευτικές πολιτικές συμμαχίες, που μπορούν να αποτυπωθούν στην επόμενη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου και της Κομισιόν, ώστε να πάμε μπροστά και να δώσουμε το τελικό χτύπημα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την ακροδεξιά.

Στις πιο κρίσιμες εκλογές για την Ευρώπη και τη χώρα μας.

  • Προχωράμε με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και πρόγραμμα υπέρ των λαϊκών τάξεων, απέναντι στις ελίτ και την ολιγαρχία.
  • Προχωράμε με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για τις ανάγκες των πολλών.

 

Για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

You May Also Like

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς

Γ. Γρηγοριάδης: 25 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Θα ακολουθήσουν νέες δημοσιοποιήσεις υποψηφίων μέχρι την Παρασκευή

Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση «Στρατός και πολίτες τιμούν το Έπος του ’40»

  Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση «Στρατός και πολίτες τιμούν το Έπος…

Σε συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι αιμοληψίες των Δυτικομακεδόνων πεσόντων  του ’40 (Video+ Φωτογραφίες)

Σε συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι αιμοληψίες των Δυτικομακεδόνων πεσόντων  του ’40 (Video+…

ΠΕ Καστοριάς: Από 01/02/21 σε ισχύ η Απαγόρευση προμήθειας ορισμένων πλαστικών προϊόντων από Φορείς της Γενικής κυβέρνησης

  ΠΕ Καστοριάς: Από 01/02/21 σε ισχύ η Απαγόρευση προμήθειας ορισμένων πλαστικών…

Χ. Καραταγλίδης: «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλλω στην επανεκκίνηση της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς»

Χ. Καραταγλίδης: «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλλω στην…