Επαφές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τη Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας και τον Δ/ντα Σύμβουλο ΕΤΒΑ για την ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης και Φλώρινας

Την επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση και αδειοδότηση της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Επισημαίνοντας προς τη νέα Γενικό την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω έλλειψης οργανωμένων χώρων επενδύσεων στην Π.Ε. Κοζάνης ο κος Κασαπίδης, ζήτησε τη συνδρομή της κας Ευτυχίδου για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Ήδη η ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ υπέβαλλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα τελευταία δικαιολογητικά που απαιτούνταν για τη ΒΙΠΕ Κοζάνης όπως τόνισε ο Δ/ντας Σύμβουλος κος Ψαθάς κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα ο κος Κασαπίδης, ενώ ο Περιφερειάρχης ζήτησε και την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που εκκρεμούν στη ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας.

Όπως διαβεβαίωσε ο κος Ψαθάς, πρόθεση της ΕΤΒΑ είναι να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα υποδομής που λείπουν ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου Φλώρινας για την αναβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής, με τη στήριξη έργων υποδομής ύδρευσης και φυσικού αερίου.

You May Also Like

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: Συμβουλές για τους χρήστες των Αυτόματων Τραπεζικών Μηχανών

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: Συμβουλές για τους χρήστες των Αυτόματων…

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης στο 1st Greece-Cyprus Business Summit.-Στα σκαριά συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και φορέων της Κύπρου σε θέματα επενδύσεων, ενέργειας, πράσινων τεχνολογιών, εκπαίδευσης, Αγροτικής Παραγωγής και τουρισμού.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Γ. Ζεμπιλιάδου: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας έστειλαν ένα ακόμα σήμα κινδύνου

Και εδώ το περιβάλλον του τόπου μας δοκιμάστηκε σκληρά λόγω της λιγνιτικής παραγωγής

Δυτική Μακεδονία: Τα κενά σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια πριν χτυπήσει το κουδούνι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινούν τα σχολεία εφέτος στη Δυτική Μακεδονία, αφού…

Στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας έργο της Εγνατίας Οδού στα Γρεβενά

Από το “κόσκινο” του εισαγγελέα περνάει η κατασκευή δίδυμης σήραγγας του αυτοκινητόδρομου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Επέκταση – δημιουργία “Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΠΕΚΤΠΕ)»

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών σε καθημερινή βάση

  Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε ισόγειο χώρο…

Στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών οι προκλήσεις και οι προοπτικές της απολιγνιτοποίησης και της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στη νέα εποχή, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών οι προκλήσεις και οι προοπτικές της…