Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργανώνουν το 2ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2022, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, στις 17 – 19 Ιουνίου 2022.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, το TRIMORE Multisports TOUR επιστρέφει στην υπέροχη παραλίμνια πόλη της Καστοριάς, για να προσφέρει ένα αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό event, με αγώνες Τριάθλου και ISOMAN Equalized Triathlon ενηλίκων και παιδιών διαφόρων αποστάσεων, αγώνες κολύμβησης open water διαφόρων αποστάσεων, αγώνα ορεινού τρεξίματος και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η Καστοριά είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις στη βόρεια Ελλάδα, χτισμένη δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα, με αρχοντικά, παραδοσιακές γειτονιές, βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα, αποτελεί ένα συναρπαστικό τουριστικό προορισμό, που έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό κάθε εποχή του χρόνου και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένειά τους, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς Ελληνικούς προορισμούς, σχεδιάσαμε ένα διαφορετικό τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ισχυρές τριαθλητικές αναμετρήσεις ενηλίκων Triathlon Half Iron & Olympic distance, ISOMAN quarter & kids distance, Open Water Swimming 10k, 2.5k & 0,5k, Trail Running 21k & 8k, με ευρηματικές fun αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN μιλούν για αυτό ακόμη με ενθουσιασμό και νοσταλγία, οπότε δέσμευση της TRIMORE Sport Events είναι να επιστρατεύσει τη φαντασία και την όρεξη της ομάδας της, ώστε να ενθουσιάσει και εκείνους που θα ζήσουν τη φετινή διοργάνωση.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι early bird τιμές ισχύουν μέχρι τις 3 Απριλίου. Σας περιμένουμε όλους σε ένα ραντεβού περιπέτειας και δυνατής εμπειρίας.

Δείτε το video teaser της διοργάνωσης εδώ και δείτε λεπτομέρειες και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!

————-

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

————————————————————————————————————————————————————-

Η TRIMORE, brand της diaplouss.s.d.a. Ltd, δημιουργήθηκε το 2014 και αναπτύσσει όλο το business unit: Premium Sport Events Organizing. Έχει σχεδιάσει το Nafplio Triathlon (2015), το Syros Triathlon (2016) και απέκτησε την εκπροσώπηση της XTERRA στην Ελλάδα (2017). Έκτοτε, ως XTERRA Greece, διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα Off Road Τριάθλου στην Ελλάδα, μέρος του European & World Tour της XTERRA Planet και προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA της Χαβάης στο τέλος κάθε έτους. Παράλληλα, διοργανώνει την περίφημη κολυμβητική συνάντηση ανοικτής θαλάσσης XTERRA Open Water Swimming Challenge. Σχεδίασε και υλοποίησε τον πρώτο αγώνα SwimRun της Ελλάδος, στην Ύδρα (2018) και απέκτησε την εκπροσώπηση στη χώρα μας του ISOMAN Triathlon Equalized (2018), διοργανώνοντας για πρώτη φορά το 2019 στην Καστοριά και στο Ρέθυμνο, αγώνες Sprint ISOMAN και το 2020 Quarter ISOMAN στο Ρέθυμνο. Το ξεκίνημα του 2021 βρήκε την TRIMORE, παράλληλα ως XTERRA Greece, ISOMAN Hellas και SwimRun Hellas, με πλήθος βραβεύσεων, διακρίσεων και αναγνωρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως φορέας θεματικού – αθλητικού τουρισμού, απευθυνόμενη σε όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών, έχοντας στο ιστορικό της 15 άκρως επιτυχημένα events, σε εξαιρετικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες συνθέτουν το TRIMORE Multisports TOUR: Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη, Καστοριά, Ρέθυμνο και με καθιερωμένο το μότο: Being More!

 

 

You May Also Like

Ευχαριστίες Ζήση Τζηκαλάγια για την επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση.

Σ Α Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!

Αντιδράσεις για τα ανταποδοτικά έργα από την κατασκευή του αγωγού TAP στον πρώην Δήμο Αγίων Αναργύρων

Διαστάσεις παίρνουν οι αντιδράσεις τοπικών φορέων της Καστοριάς σε σχέση με την…

Καστοριά: Συνελήφθη 45χρονος για καλλιέργεια 7 δενδρυλλίων κάνναβης

  Καστοριά: Συνελήφθη 45χρονος για καλλιέργεια 7 δενδρυλλίων κάνναβης

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έτους…

Πρόεδρος Τ.Κ. Κορησού Δ. Γουγούσης: «Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή μεταξύ των ανήλικων μεταναστών και των κατοίκων της περιοχής. Εάν συνέβαινε αυτό, εγώ ο ίδιος θα καλούσα την Αστυνομία»

Πρόεδρος Τ.Κ. Κορησού Δ. Γουγούσης: «Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή μεταξύ των ανήλικων…

Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Καστοριάς

Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού  Καστοριάς

Καλοκαιρινή απόδραση στην Καστοριά

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώνει το θερμόμετρο στην Π.Ε. Καστοριάς και οι πολίτες ψάχνουν…

Το ΕΠΑΛ Καστοριάς ανακυκλώνει και φέτος ηλεκτρονικές συσκευές

Το ΕΠΑΛ Καστοριάς ανακυκλώνει και φέτος ηλεκτρονικές συσκευές

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (07-03-2023) το πρωί στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 25-05-2020 έως 31-05-2020) στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…