Επιτόπια αυτοψία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

για προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε Μαυροχώρι και Κορησό

 

Το Μαυροχώρι και την Κορησό επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία στις προγραμματισμένες παρεμβάσεις που γίνονται στις συγκεκριμένες περιοχές, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

 

Συνοδευόμενος από τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντονισμού Κοινοτήτων, Άκη Λιάμη, και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Στυλιάδη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών, αλλά και με τους Προέδρους των Κοινοτήτων,  με τους οποίους υπάρχει μία διαρκής και καθημερινή συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι η έκφραση της ικανοποίησης από μέρους τους για τη φροντίδα του Δήμου Καστοριάς στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς ανταποκρίνονται καθημερινά και σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώνονται και υποβάλλονται μέσω της ειδικής ψηφιακής εφαρμογής, που είναι σε λειτουργία από τον περασμένο Ιούλιο: Kastoria MyCity App μέσω κινητού τηλεφώνου και https://aitimata.kastoria.gov.gr μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καστοριάς.

You May Also Like

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των γυναικών στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Εθνικό πρόγραμμα <<ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ>>

Ευχαριστίες από τον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εκπρόσωπος της Βουλής η Ολυμπία Τελιγιορίδου σε συνεδρίαση της PABSEC στην Σόφια

Εκπρόσωπος της Βουλής η Ολυμπία Τελιγιορίδου σε συνεδρίαση της PABSEC στην Σόφια

Εξιχνιάστηκε απάτη στην Καστοριά

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 56χρονου ημεδαπού και μιας 48χρονης ημεδαπής…

Τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» δίνουν μήνυμα ελπίδας στο μικρό Νικόλα

Τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» δίνουν μήνυμα ελπίδας στο…