ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Μικτές ομάδες Κ-14, Κ-16 »IRIS Catering» – Το μέλλον του ποδοσφαίρου

Το απόγευμα της Τετάρτης 03 Οκτωβρίου 2018  στο γήπεδο του Κάστορα, η Μικτή μας ομάδα Παίδων Κ-14  έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα ΑΚ. ΠΟΔ. “ΡΟΣΟΝΕΡΙ”.
Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, στο  πλαίσιο της προετοιμασίας των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, σε συνεργασία με το προπονητικό team για την περίοδο 2018 – 2019 προχωρά στην Β’ φάση προεπιλογής μέσα από μια σειρά φιλικών αγώνων, στους οποίους οι Ενωσιακοί προπονητές θα προχωρήσουν σε δοκιμές και εν συνεχεία στον καταρτισμό ομάδας από 25 ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι από 1-1-2005 έως και 31-12-2006 για την Κ-14 και από 1/1/2003 έως και 31/12/2004 για την Κ-16.
Η σειρά αυτή των προπονήσεων και των  φιλικών αναμετρήσεων έχει στόχο να παρουσιαστούν οι ομάδες μας έτοιμες με την έναρξη του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την 31/10/2018, προκειμένου οι προπονητές μας να βγάλουν τα  συμπεράσματα για το υλικό πάνω στο οποίο θα επενδύσουν για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο καθώς αναμένεται να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια αφού για πρώτη φορά θα είναι στον όμιλο μας η Ε.Π.Σ. Ηπείρου, αντί της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Με απόφαση της Ε.Π.Ο. συγκροτήθηκαν οι όμιλοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων Κ-16 και Παίδων Κ-14 για την περίοδο 2018-2019 . Οι Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων “IRIS Catering” της Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα αγωνιστούν στον 4ο΄ Όμιλο σε διπλά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες υποδομών των Ε.Π.Σ. Ηπείρου, Κοζάνης και Φλώρινας.

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: «Μια Ελλάδα που δεν επενδύει στη νέα γενιά δεν έχει μέλλον»

Μαρία Αντωνίου: «Μια Ελλάδα που δεν επενδύει στη νέα γενιά δεν έχει…

Εκπαίδευση με θέμα την παροχή πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ από το το ΕΤΑΚ Καστοριάς

”Το ΕΤΑΚ Καστοριάς ευχαριστεί το Σ.Ε.Π για την πρόσκληση”

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Παρασκευή 12 Απρίλη Απεργούμε και διεκδικούμε!

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Παρασκευή 12 Απρίλη Απεργούμε και διεκδικούμε!

Επιτυχημένο το 18ο Ράλι Κλασσικού Αυτοκινήτου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή  29 Νοεμβρίου το 18ο Ράλι Κλασσικού…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Αλήθειες για έναρξη έργου φυσικού αερίου, έργα εντός 2022 και εκλογές

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Αλήθειες για έναρξη έργου φυσικού αερίου, έργα εντός 2022 και…

Υπογραφή συμφωνητικού του έργου “Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Νεστορίου”, προϋπολογισμού 85.000,00€

Υπογραφή συμφωνητικού του έργου “Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Νεστορίου”, προϋπολογισμού 85.000,00€

Με δύο δεσμεύσεις η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά στο νέο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Ανοιχτή Διακυβέρνηση- Σε διαβούλευση έως τις 5 Ιουλίου

Σε δημόσια διαβούλευση θα βρίσκεται έως και την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016,…

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»