Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης

Σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. (5/9/2020) και των αποφάσεων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Αξιολόγηση στο https://elmekastorias.blogspot.com), το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς:

  • Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης χρειάζεται να βρει τον κλάδο ενωμένο και θωρακισμένο με το όπλο της απεργίας – αποχής.

  • Αποφασίζει απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης εκπαιδευτικών και αξιολόγησης / αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (ΦΕΚ 12 Ιουνίου 2020) που αφορούν αξιολόγηση και συγκεκριμένα τα άρθρα 33, 34, 35, 36 καθώς και τις εφαρμοστικές Υπουργικές Αποφάσεις (Απόφαση Αριθμ. 6603/ΓΔ4/20-01-2021 – επισυνάπτεται).

  • Καλεί το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. να προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. της 5/9/2020 για απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης /αυτοαξιολόγησης του ν. 4692/2020

  • Καλεί τους Συλλόγους ΠΕ και τις Ε.Λ.Μ.Ε. να προχωρήσουν σε όλα τα οργανωτικά μέτρα προετοιμασίας του κλάδου για τη μάχη αυτή.

 

You May Also Like

Αύριο Τετάρτη 28 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια εκδήλωση του έργου «Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου»

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια εκδήλωση του…

Α.Σ Άργους Ορεστικού: Photostory από την σπουδαία νίκη στον τρίτο αγώνα των Play Out της National League 2 με 61-72 απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη

Μεγάλη Νίκη από τον ΑΣ Άργους Ορεστικού!(φωτογραφίες)

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…

Με επιτυχία εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Αθανασίου στο ξωκλήσι του βουνού της Καστοριάς με την συνδρομή του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος

Με επιτυχία εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Αθανασίου στο ξωκλήσι…

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς: «Γινόμαστε, δυστυχώς, δέκτες αρνητικότατων σχολίων για τις απροειδοποίητες επισκέψεις σε σχολικές μονάδες του Διευθυντή Π.Ε. Καστοριάς»

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς: «Γινόμαστε, δυστυχώς, δέκτες αρνητικότατων σχολίων για  τις…

Δωρεά τροφίμων από τον Συνδυασμό “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”

Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας

Καταγγελία του Συλλόγου Λογιστών για επιλογές απευθείας αναθέσεων σε λογιστικά γραφεία εκτός Ν. Καστοριάς

Καταγγελία του Συλλόγου Λογιστών για επιλογές απευθείας αναθέσεων σε λογιστικά γραφεία εκτός …

Άρωμα Πάσχα στην Καστοριά! Συνέντευξη με τους Κωνσταντίνο και Χρήστο Παπαϊωάννου

Ένα από τα πιο γνωστά έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι το ζύμωμα…

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δίκαιη ανάπτυξη, βιώσιμη και με περιβαλλοντική προσέγγιση. Ένα έγκλημα στο περιβάλλον θα λάβει τέλος»

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δίκαιη ανάπτυξη, βιώσιμη και με περιβαλλοντική προσέγγιση.…