Η έκλειψη σελήνης έρχεται στις 19/11 – Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Από το ξεκίνημα του κιόλας ο Νοέμβρης έφερε αυξανόμενες εντάσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και επίπεδο χωρών. Οι εντάσεις αυτές κορυφώνονται περισσότερο με την πρώτη έκλειψη της χειμερινής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11/2021 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η έκλειψη αυτή, μια έκλειψη Σελήνης που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού που θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη ολόκληρου του αιώνα.

Δεν θα είναι ορατή από την χώρα μας.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 27 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φέρνει απρόσμενα γεγονότα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.. Η Έκλειψη συμβολίζει την ξαφνική αλλαγή και αυτή την φορά αφορά τόσο τα οικονομικά όσο και την υγεία, ενώ είναι πιθανό να μας απασχολήσουν θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και τα φυσικά/μετεωρολογικά φαινόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη αφορά κυρίως τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ίσως μια σχέση φτάσει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της.Οι όψεις του Άρη με τον Ουρανό (η αντίθεση των δυο πλανητών προηγείται στις 17/11) μπορεί να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις ή απρόοπτα γεγονότα που πρέπει με ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οθα φέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.Να είστε προσεχτικοί με τα θέματα της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι σχέσεις σας θα είναι φορτισμένες. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Μεγάλες αλλαγές, είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είτε στον χώρο της καριέρας. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα αρνητικές. Μπορεί να σημαίνουν μια προαγωγή, μια σημαντική πρόταση. Στο σπίτι μπορεί να να χρειαστεί μια μετακόμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογένεια, σπίτι και θέματα καριέρας επηρεάζονται από την Έκλειψη. Προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις σας, τόσο οικογενειακές και προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, για να αποφύγετε ρήξεις. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΠΗΓΗ:https://jenny.gr/

You May Also Like

16 άνθρωποι που σχεδιάστηκαν από τη φύση με ένα άγγιγμα μαγείας

Table of Contents Hide 16 άνθρωποι που σχεδιάστηκαν από τη φύση με…

«Τρεις Χάριτες». Πόσοι ηθοποιοί πέρασαν ως γκεστ από τη σειρά; Πόσα κοστούμια άλλαξαν οι πρωταγωνίστριες; Ήταν αυτό το καστ από την αρχή; Άγνωστες ιστορίες από το επιτυχημένο σήριαλ

  «Τρεις Χάριτες». Πόσοι ηθοποιοί πέρασαν ως γκεστ από τη σειρά; Πόσα…

30.000 λαμπάκια, 98 διακόπτες: Το σπίτι με στολισμό – υπερπαραγωγή φωτίστηκε ξανά για τα Χριστούγεννα

Έχει 30.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σπίτι του και πρέπει να πατήσει 98…

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαρτίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαρτίου

Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά – «Δεν μπορούσαν να κόψουν τις σκηνές του βιαστή;»

Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά – «Δεν μπορούσαν να…

Kαλύτερα θα ζήσουν όσοι γεννηθούν σε 20 χρόνια, λέει ο Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς εξακολουθεί να δηλώνει «πολύ αισιόδοξος» για το μέλλον της ανθρωπότητας στη Γη

Πόσο στιγμάτισε το Game of Thrones η τελευταία του σεζόν; (pics & vid)

Πόσο στιγμάτισε το Game of Thrones η τελευταία του σεζόν; (pics &…

Πανικός από εμπρησμό σε ουζερί στην Πτολεμαΐδα

Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο με πυροσβεστήρες στα χέρια και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά

Πωλήθηκαν σε δημοπρασία τα χρυσά αθλητικά Nike Air Jordan που σχεδιάστηκαν για τον Σπάικ Λι

Το σπάνιο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών Nike Air Jordan πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 50.800 δολαρίων

Άβολη στιγμή σε διαδικτυακή κηδεία: Γυμνάστρια εμφανίστηκε γυμνή στο Zoom

Δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφήσει την κάμερα του κινητού της ανοιχτή