<<Θόλωσε το μυαλό μου και την έσφαξα τη Νεκταρία>>

Η γυναικοκτονία της Νεκταρίας Μαράκη ήταν η 13η μόνο μέσα στο 2021 στην Ελλάδα. Ο αριθμός είναι σοκαριστικός, όπως και τα νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από το MEGA.

Ο 54χρονος δολοφόνος διακρίνεται καθαρά, στα βίντεο που παρουσίασε το Live News, να κυνηγάει τη 48χρονη Νεκταρία με το μαχαίρι στα χέρια. Αυτή τρέχει να γλιτώσει από τον δολοφόνο της, ο οποίος την κυνηγάει με το κράνος στο κεφάλι, προτάσσοντας το μαχαίρι. Η Νεκταρία ξέρει ότι αν καταφέρει να την πιάσει, θα είναι το τέλος. Όπως και τελικά, έγινε.

Η 48χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον γυναικοκτόνο που της έριξε 16 μαχαιριές.

O δράστης    ανέφερε πως το μαχαίρι το πήρε μαζί του όχι γιατί είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά γιατί ήθελε να προστατευτεί από τον οξύθυμο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του.

«Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από την σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στην δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στην δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου», τόνισε χαρακτηριστικά στην απολογία του, σύμφωνα με τον ANT1.

Ο 54χρονος καθ ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε την γυναίκα του, όπως αρχικώς ακούστηκε: «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε “ήρθε ο μ…!”, εκεί θόλωσα και δεν θυμάται τι έγινε μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις καταγγελίες των παιδιών του τα οποία είπαν ότι κακοποιούσε σωματικά τη μητέρα τους και κάποια από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας επεσήμανε πως  «με την γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι και πριν από 7μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της. Εγώ ήξερα ότι μενει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε». Ο 54χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ότι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει την μητέρα τους.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, παρακολουθώντας τα βίντεο, ο γυναικοκτόνος ακριβώς μετά τη δολοφονία της Νεκταρίας φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Μητροπολίτης Κοζάνης για τις γυναίκες: «Να κρατάτε το στόμα σας κλειστό»

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε το κήρυγμα που έκανε από άμβωνος του ιερού μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιτέθηκε σε όσους χρησιμοποιούν τον όρο “γυναικοκτονία” .

“Φτιάξαμε έναν καινούριο όρο εμείς οι Έλληνες για τις γυναίκες, για να τις εμπαίζουν και αυτές το πιστεύουν… γυναικοκτονία λέει…πού να ακουστεί στον νομικό ποινικό κόσμο ανά την οικουμένη και να γελάσει ή μάλλον να καγχάσει…γυναίκα δεν είσαι άνθρωπος; Εμείς ξέρουμε ανθρωποκτονία….αφού δεν είσαι άνθρωπος τι είσαι;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος, επίσης, ανέφερε πως “λένε οι γυναίκες πως, σεβασμιότατε, οι άντρες μας πολλές φορές μας ταπεινώνουν….στο χέρι σας είναι να μεταδώσετε, να μεταγγίσετε αυτό που είστε! Έλεγαν οι μανάδες μας, ακούστε παιδιά μου, εμείς οι γυναίκες ό,τι θέλουμε κάνουμε, αρκεί σε κάποια στιγμή να έχουμε το στόμα μας κλειστό και μετά θα γίνει αυτό που εμείς θέλουμε. Έχει δύναμη η γυναίκα, γιατί έχει αισθήματα που δεν έχει ο άνδρας”.

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό διαζυγίων στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως “δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε εθνικιστής”.

πηγη:https://neoskosmos.com/

You May Also Like

Οταν ο Πρωθυπουργός Πλαστήρας αναφώνησε: «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;»

Οταν ο Πρωθυπουργός Πλαστήρας αναφώνησε: «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου…

Αυτοψία της «Κ»: Το Τατόι «γυμνό» μέσα στη στάχτη και το γκρίζο

Η «Κ» στην αυτοψία της κατέγραψε τις καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον και…

Eurovision: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η ρωσίδα τραγουδίστρια Manizha

Table of Contents Hide Eurovision: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η…

Πολυτεχνείο: Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα η πορεία του «μπλοκ» με την…

Μετά τη Γαλλία, ανησυχία και στην Ελλάδα για τους κοριούς: «Πρόκειται για έντομο – ταξιδευτή»

Κρούσματα με κοριούς σε τουριστικές περιοχές και στην Ελλάδα. Τα τσιμπήματα μοιάζουν με «γάζωμα».

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα τελευταία λόγια 13 Ουκρανών στρατιωτών πριν τους σκοτώσουν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα τελευταία λόγια 13 Ουκρανών στρατιωτών πριν τους σκοτώσουν

Κλέλια Πανταζή: Δεν περίμενα τόση βρωμιά στον αθλητισμό

Κλέλια Πανταζή: Δεν περίμενα τόση βρωμιά στον αθλητισμό