Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Δημάρχου  Άργους Ορεστικού σχετικά με βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές του Δημού

 

Με αφορμή κάποιους βανδαλισμούς, οι οποίοι αποτυπώθηκαν και σε ρεπορτάζ τοπικών ηλεκτρονικών μέσων, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού προέβη σε δηλώσεις, οι οποίες θυμίζουν άλλες εποχές και δυναμιτίζουν το τεταμένο κλίμα, στο οποίο η κοινωνία μας καλείται να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.
Παρά τις τελευταίες ανακαινίσεις, είναι η χρόνια εγκατάλειψη και όχι οι υπαρκτές αλλά περιορισμένες ζημιές, που ευθύνεται για την κακή κατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου.

Με κανέναν τρόπο όμως, δεν δικαιολογούν μια δημόσια τοποθέτηση όπως αυτή του κυρίου Κεπαπτσόγλου.

Φράσεις όπως «..θα κάνω τα πάντα είτε με τη συμβολή της Αστυνομίας είτε όχι για να παταχθεί αυτό το φαινόμενο»  από επίσημα χείλη αποτελούν τη χειρότερη απάντηση, τόσο στα φαινόμενα αναίτιας καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, όσο και στις πολλές και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για την κατάσταση των παιδικών χαρών.

Χωρίς να δικαιολογούνται οι συγκεκριμένες πράξεις αλλά ούτε να μεγεθύνονται άνευ λόγου, αυτό που οφείλουμε όλοι μας είναι με τη στάση και το παράδειγμα μας και με την βελτίωση της εικόνας του δήμου, να αποτρέπουμε αντί να “πατάσσουμε” τέτοιες συμπεριφορές.

Η “εντονότερη αστυνόμευση” με ό,τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια φράση, ποτέ δεν αποσόβησε τέτοιες συμπεριφορές και σίγουρα ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να καταγραφεί ποιος κάθεται στις παιδικές χαρές και τα παγκάκια.

Τέλος να επισημάνουμε πως κάθε άλλο παρά καλή υπηρεσία προσφέρουν, όσοι ζητάνε από την κοινωνία να συνηθίζει σε τέτοιες λογικές.

 

Λαϊκή Συσπείρωση

Άργος Ορεστικό, 13 Ιανουαρίου 2018

You May Also Like

ΠΕ Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων- Μόνο Κατόπιν Τηλεφωνικού Ραντεβού

ΠΕ Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων- Μόνο Κατόπιν Τηλεφωνικού Ραντεβού

Ο Βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στη Βουλή: Αισιόδοξο μήνυμα για τον Κορωνοιό, Αποφασιστικότητα και Ενότητα απέναντι στην Τουρκία

Ο Βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στη Βουλή: Αισιόδοξο μήνυμα για τον Κορωνοιό, Αποφασιστικότητα…

Μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όψεις της πόλης στη Συνοικία Απόζαρι»

«Όψεις της πόλης στη Συνοικία Απόζαρι»

Συγκέντρωση υλικών αγαθών για τους κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Συγκέντρωση υλικών αγαθών για τους κρατούμενους  του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, που αντιμετωπίζουν…

Το μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων – “Το έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας και κατά του Ελληνισμού πρέπει να πάψει να μένει ατιμώρητο”

    Το μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για την Ημέρα…

Επιμνημόσυνη Δέηση εις μνήμη δωρητών-ευεργετών στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, Αγιασμός & Συναυλία στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και ο Δήμος…

Αλέξανδρος Ταμήλιας: «Αρχικές Προτάσεις για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς»

  Αλέξανδρος Ταμήλιας: «Αρχικές Προτάσεις για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς»