Η Μαρία Αντωνίου για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

 

Από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαμε σειρά επαφών και συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα υποδηλώνει το μεγάλο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τη Βόρεια Ελλάδα.

Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εργαζόμαστε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση, προωθώντας έργα και δράσεις που φέρουν αναπτυξιακή ταυτότητα.

Μετρό, Cisco, Flyover, στρατόπεδο Παύλου Μελά, λιμάνι Θεσσαλονίκης, ανάπλαση ΔΕΘ, Thess INTEC και όλα όσα τρέχουν την περίοδο αυτή βρίσκονται ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα.

Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας και έχοντας στραμμένο το βλέμμα στα μεγάλα έργα, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, εφαρμόζουμε αντίστοιχες πολιτικές.

Με αυτή τη σκέψη, λοιπόν, πορευόμαστε και συνεχίζουμε δυνατά και αποτελεσματικά για ένα καλύτερο αύριο.

Για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας για την Ελλάδα που μας αξίζει!

 

 

You May Also Like

Μ. Καρυστιανού: Μάρθη, μαζευτήκαμε εδώ για σένα και γι’ όσους δεν φτάσατε ποτέ

Φοβούνται μη τυφλωθούν από το φως που εκπέμπουμε

Μάτι: Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε – Η μητέρα που έμεινε μόνη της ζητά δικαιοσύνη

Table of Contents Hide Στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι «χάθηκαν» ο πατέρας…

«Προσωπικός αριθμός»: Θα υπάρχει στις νέες ταυτότητες -Σε τι θα χρησιμεύει

«Προσωπικός αριθμός»: Θα υπάρχει στις νέες ταυτότητες -Σε τι θα χρησιμεύει

Οργισμένη ανάρτηση από Άδωνι Γεωργιάδη: «Φτάνει με τα αίσχη, αν είναι δυνατό ότι χτύπησα τη σύζυγό μου»

«Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγο μου»

Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021 ΟΑΕΔ Συνεχίζεται η συμμετοχή βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων

Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021 ΟΑΕΔ Συνεχίζεται η συμμετοχή…

Απειλή για «χαράτσι» 240 εκατ. ευρώ λόγω… σκουπιδιών

Οι δημότες κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν με τεράστια ποσά εξαιτίας της αποτυχίας της Πολιτείας στην ανάπτυξη δομών

Πρόστιμο 42.515 ευρώ στο Πελίτι για την αποθήκη σπόρων

Ήταν η πρώτη μοναδική ομάδα στην Ελλάδα με στόχο την συλλογή, διατήρηση, διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών  σπόρων στην Ελλάδα.

Ανείπωτη τραγωδία στην Ροδόπη: Αγοράκι έξι ετών πνίγηκε στη θάλασσα

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από λουόμενους