Η Μαρία Αντωνίου επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τοποθετείται η Μαρία Αντωνίου.

«Στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθεί το βιογραφικό της κ. Αντωνίου:

Η Μαρία Αντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Σπούδασε Δασολογία στη Γεωπονοδασολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δασολόγος σε πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και στο Δημόσιο, στις Διευθύνσεις Δασών Φθιώτιδας και Καστοριάς. Από τον Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς. Το 2007 εξελέγη αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2019 διετέλεσε βουλευτής Καστοριάς με τη Νέα Δημοκρατία. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2019 ήταν αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνίου:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας κ Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευθύνη και την τιμή να με τοποθετήσει επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ υπεύθυνα και αποτελεσματικά στα καθήκοντα που μου ανέθεσε με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Βορείου Ελλάδος».

 

You May Also Like

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Δικαιώνεται η πολιτική της καθιέρωσης Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής»

Σχόλιο για τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων πανελληνίως αλλά και στην Καστοριά

Σειρά ζητημάτων και ερωτημάτων στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής από την Μαρία Αντωνίου για το Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο πλαίσιο ενίσχυσης και περαιτέρω αξιοποίησής του

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ως φορέας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών διαχείρισης – αντιμετώπισης…

ΔΕΗ: Πρόγραμμα με εκπτώσεις 6% στους λογαριασμούς

Ένα νέο πρόγραμμα, με την επωνυμία «Προπληρωμένος Λογαριασμός» που παρέχει  έκπτωση 6%…

Καταγγελία από τη Γ.Σ.Ε.Ε.: Απαράδεκτο Face Control σε παιδικούς σταθμούς με κονδύλια του ΕΣΠΑ

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική και πρακτική ιδιοκτητών…

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για το Χάλκινο Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωπηλασίας

”Οι επιτυχίες τους μας κάνουν όλους υπερήφανους και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος.”

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στα Γρεβενά για λαθραία τσιγάρα και αδασμολόγητη ποσότητα καπνού

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στα Γρεβενά για λαθραία τσιγάρα και αδασμολόγητη ποσότητα καπνού

Επτά στους 10 εργαζόμενους αγαπούν τη δουλειά τους

Επτά στους 10 εργαζόμενους αγαπούν τη δουλειά τους

Ο Σύλλογος Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας στο Δεληνάνειο Λαογραφικό Μουσείο Καστοριανής Γυναίκας

΄΄Τα Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα δημιουργούν σταθερές και αξέχαστες φιλίες΄΄.