Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ταχυμεταφορές και σε όλους όσοι παρέχουν σχετικές υπηρεσίες να υποβληθούν σε rapid test

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ταχυμεταφορές, υπηρεσίες courier, delivery και διανομής κατ’ οίκον και σε όλους όσοι παρέχουν σχετικές υπηρεσίες να υποβληθούν σε rapid test.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που καθημερινά βρίσκονται σε επαφή με πολίτες και διατρέχουν υψηλό κίνδυνο ως προς τη διασπορά του Covid-19 μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) για την Π.Ε Κοζάνης στα τηλέφωνα: 2461037861, 2461039755 ώστε να προγραμματίσουν το ραντεβού για τη λήψη δείγματος, στο οποίο θα προσέρχονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν την εργασιακή τους απασχόληση.
Ανάλογα γραφεία των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) θα δημιουργηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και στις Π.Ε Καστοριάς, Π.Ε Γρεβενών και Π.Ε Φλώρινας όπου θα δοθεί η δυνατότητα για τη διενέργεια αντίστοιχων τεστ.

You May Also Like

Ημερίδα με θέμα Διατήρηση την ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτόχθονων φυλών βοοειδών & αιγοπροβάτων της Δυτικής Μακεδονίας – Η σημασία τους για την τοπική και την εθνική οικονομία

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του…

47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2022 : Έως 11 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής νέων Εκθετών

47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2022: Έως 11 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής…

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αναβάθμιση σε 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρου Χρονίων Παθήσεων) Άργους Ορεστικού

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αναβάθμιση σε 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρου Χρονίων Παθήσεων) Άργους…

8 νέες ειδικότητες εγκρίθηκαν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καστοριάς/ Α. Τζιώτζης: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα»

  8 νέες ειδικότητες εγκρίθηκαν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ.  Καστοριάς/ Α. Τζιώτζης:  «Μας…

Συνεχίζει να ομορφαίνει η Καστοριά / Δ. Λίτσκας: «Έχουμε θέσει ως στόχο να αναδείξουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις ομορφιές του τόπου μας»

Συνεχίζει να ομορφαίνει η Καστοριά / Δ. Λίτσκας: «Έχουμε θέσει ως στόχο…

Πολιτιστικές διαδρομές στην Καστοριά κατά την περίοδο της Αποκριάς

Πολιτιστικές διαδρομές στην Καστοριά κατά την περίοδο της Αποκριάς

Συνελήφθησαν 11 άτομα για συμμετοχή σε παράνομο τυχερό παίγνιο, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθησαν 11 άτομα για συμμετοχή σε παράνομο τυχερό παίγνιο, σε περιοχή της…