Η Π.Ε. Καστοριάς & η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν έμπρακτα το 87o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας.Στην τελική φάση της προετοιμασίας βρίσκονται οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί  στην λίμνη της Καστοριάς από τις 14 έως και τις 18 Ιουλίου 2021.

Οι αγώνες συμπεριλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες σε μια φάση και συγκεκριμένα:                  Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών ελαφρών βαρών, λόγω της αναβολής της πρώτης φάσης που ήταν να διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά τον Μάιο.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, από τριάντα (30) διαφορετικά σωματεία, εκτιμώμενου αριθμού 500 ατόμων, ηλικίας από 15 ετών  και άνω, πρόκειται να αγωνιστούν στον κωπηλατικό στίβο της Καστοριάς.

Η Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν ενεργά τη διοργάνωση, καθώς δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν αρωγοί σε δράσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες αθλητισμού και πολιτισμού, διδάσκουν ήθος και δίνουν «υγιή» κίνητρα στη νεολαία μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

prokirixi_programma

You May Also Like

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Στη Deloitte η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου

  Στη Deloitte η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 31 Ιουλίου σε πολλές περιοχές του Δήμου Άργους Ορεστικού

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 31 Ιουλίου σε πολλές περιοχές του Δήμου Άργους…

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Καστοριά η πρωτοποριακή εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκες στην Λογιστική”

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκες στην Λογιστική”

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού

Μ. Αντωνίου: «Έχω αποδείξει στην πολιτική μου πορεία ότι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα βάζω το καλό και το συμφέρον του τόπου μου, της Καστοριάς και των πολιτών της»

Μ. Αντωνίου: «Έχω αποδείξει στην πολιτική μου πορεία ότι πάνω από οποιαδήποτε…