Θ. Καράογλου: «Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων»

«Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων» διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  στο Διοικητήριο με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καράογλου, επισημαίνοντας ότι παρά την πανδημία το κυβερνητικό έργο δεν σταμάτησε ούτε μια ημέρα με αποτέλεσμα η Βόρεια Ελλάδα να αφυπνίζεται και τα μεγάλα έργα που την αφορούν να προχωρούν εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων υλοποιούμενα με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης):

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η πολύωρη σύσκεψη με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και τους αρμόδιους φορείς για την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν στη Βόρεια Ελλάδα, αποδεικνύει ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων.

Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός. Με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, τιμούμε το συμβόλαιο αλήθειας που υπογράψαμε με τους συμπατριώτες μας το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019.

Στους 14 μήνες που μεσολάβησαν η Μακεδονία και η Θράκη αφυπνίζονται. Ανακτούν την αυτοπεποίθηση που τους έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και παύουν να είναι συνώνυμες των ανεκπλήρωτων προσδοκιών και της πολιτικόλογης φλυαρίας.

Μιλούν τα έργα μας, γιατί οι πολίτες κρίνουν και αξιολογούν πράξεις και όχι προθέσεις.

Η υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς “Thess Intec“, η ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo, τα μεγάλα έργα υποδομής που περνούν στη φάση της κατασκευής, η επένδυση της Pfizer και της Cisco, είναι ορισμένες από τις έμπρακτες αποδείξεις ότι πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο.

Η Βόρεια Ελλάδα γίνεται πιο εξωστρεφής. Επενδύει στην καινοτομία αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ώστε να κάνει ποιοτικά άλματα προς τα εμπρός». 

 

You May Also Like

Δώρο Πάσχα: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί;

Δώρο Πάσχα: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί;

Στο «Visit Greece App» οι 545 ελληνικές παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»

Στο «Visit Greece App» οι 545 ελληνικές παραλίες με «Γαλάζια Σημαία»

Ο Ερντογάν κλείνει την Πίτσος και τις βαμβακουργίες μας;

Ο Ερντογάν κλείνει την Πίτσος και τις βαμβακουργίες μας;

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κατατέθηκε η τροπολογία – Δεν προβλέπονται απολύσεις ανεμβολίαστων

Κατατέθηκε στη Βουλή οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα…

Bασανισμός 3χρονου: Αποκαλυπτικό και σοκαριστικό το πόρισμα της ιατροδικαστή

Η συνολική εικόνα είναι συμβατή με σωματική κακοποίηση ανηλίκου!!!

«Εδώ Κάνω Κουμάντο Εγώ» – Σοβαρό Επεισόδιο Μεταξύ Οδηγού Λεωφορείου Και Αλλοδαπού Επιβάτη

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ» – Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ οδηγού λεωφορείου και αλλοδαπού επιβάτη

Πέθανε ο βραβευμένος Έλληνας συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών.

Βάσει δεδομένων της UNESCO πρόκειται για έναν από τους δέκα πιο μεταφρασμένους Έλληνες συγγραφείς. 

Σιδηροδρομική Εγνατία: Το επόμενο mega Σιδηροδρομικό έργο της Ευρώπης, θα είναι στην Ελλάδα

Το επόμενο mega σιδηροδρομικό έργο της Ευρώπης θα είναι στην Ελλάδα. Η…

Σκέρτσος: Καρότο και μαστίγιο για το τείχος ανοσίας- Ο ηλικιακός χάρτης του εμβολιασμού

Table of Contents Hide «Τείχος ανοσίας με πειθώ, επιβράβευση και υποχρεωτικότητα»Η στατιστική…

Λόγω διαρροών που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εσωτερικής επανεξέτασης.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα φαρμάκου για την καρδιά