Ο Ιούνιος ξεκινά δυναμικά στο Netflix (και στους καναπέδες μας)

Ο Ιούνιος είναι αυτός ο μήνας που ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την άδεια και τις διακοπές και νιώθεις ότι δεν σε χωρά ο τόπος. Με τις πρώτες μεγάλες ζέστες, τα events της πόλης και τα καλοκαιρινά κοκτέιλ, είναι λίγο δύσκολο να μείνεις στο σπίτι.

Μην ξεχνάς όμως εκείνα τα βράδια που επιστρέφεις σπίτι κατάκοπη και το μόνο που θέλεις είναι ένα δροσερό ντους και λίγο Netflix. Ευτυχώς, η πλατφόρμα προνόησε και για τον Ιούνιο και μας παρουσιάζει τις 15 σειρές που έρχονται.

Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα

Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση. Στις 2 Ιουνίου.

Μια Τέλεια Μητέρα

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν. 3 Ιουνίου.

Two Summers

Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα. Στις 3 Ιουνίου.

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ’ ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται. Θα το δούμε στις 3 Ιουνίου.

Baby Fever

Σ’ αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος. 8 Ιουνίου.

First Kill

Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος. Από τις 10 Ιουνίου.

Peaky Blinders: Σεζόν 6

Οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του. Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Ιδιωτικότητα

Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο. 10 Ιουνίου.

Μαλντίβας

Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο. Στις 15 Ιουνίου.

God’s Favorite Idiot

Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σ’ αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή. Κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου.

Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2

Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος. 16 Ιουνίου.

You Don’t Know Me

Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα. Στις 17 Ιουνίου.

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 3

Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν. 22 Ιουνίου.

Queen

Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του. 23 Ιουνίου.

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας

Ο Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον (“Mr. Bean”) πρωταγωνιστεί σ’ αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα. 24 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ:https://jenny.gr

You May Also Like

18 εκπληκτικές ψευδαισθήσεις που θα κολλήσουν τον εγκέφαλό σας

18 εκπληκτικές ψευδαισθήσεις που θα κολλήσουν τον εγκέφαλό σας

Πώς η Αντίπαρος μεταμορφώθηκε στο ελληνικό case-study του διεθνούς real-estate

Από ένα «εξωτικά» άγνωστο κάποτε νησί στη σκιά της Πάρου, η Αντίπαρος…

Η σειρά του Netflix που τρέλανε το κοινό από το πρώτο επεισόδιο

Οι χρήστες του Netflix ανακάλυψαν «μία από τις καλύτερες σειρές που υπήρξαν ποτέ»

Στο Ροβανιέμι χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το χωριό του Άη Βασίλη

Αν λαχταράς να ζήσεις την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, ξέρεις ακριβώς πού πρέπει…

Η ελληνική σειρά που προσπάθησε να αντιγράψει τα “Φιλαράκια” και απέτυχε παταγωδώς

Θυμάται κανείς το “Άνω Κάτω”;

Κοζάνη:‘Χτύπησε’ κόκκινο η διασκέδαση στο αγαπημένο στέκι της πόλης Bo Cafe

Το αδιαχώρητο στο προ αποκριάτικο πάρτι του μαγαζιού- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού Βιβλίου ”με την Δέσποινα Καλαφάτη και τη Νικολέτα Χαρούμενου”

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού Βιβλίου ”με την Δέσποινα Καλαφάτη και τη Νικολέτα Χαρούμενου”