Καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ

Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, η Διοίκηση του Οργανισμού προχωρά στην ενεργοποίηση νέων και καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων, που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία στις 49 Επαγγελματικές Σχολές  ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ.)

Μαθητείας και στα 29 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού, που βρίσκονται σε αναστολή εκπαιδευτικής λειτουργίας από τις 11 Μαρτίου 2020 εξ αιτίας του κορωνοϊού.

Με σκοπό να διατηρηθεί η επικοινωνία των μαθητών και σπουδαστών με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και η επαφή τους με την διδακτέα ύλη κατά την περίοδο των έκτακτων μέτρων, η Γενική Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης εξασφάλισε πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, που θα τεθούν σε εφαρμογή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία όλων – εκπαιδευτικού προσωπικού, μαθητών, σπουδαστών και Διοίκησης – αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλλει σημαντικά στη συνέχιση των διαδικασιών εκπαίδευσης και κατάρτισης στις ΕΠΑ.Σ. και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ αντιστοίχως.

Διαβάστε περισσότερα: Καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στις εκπαιδευτικές δομές ΟΑΕΔ – iPaidia.gr

You May Also Like

Άννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό που συζητήθηκε ότι έβγαλε από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Το αστρονομικό ποσό που συζητήθηκε ότι έβγαλε από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

IRIS: Παγώνουν τα πρόστιμα για 400.000 μέχρι να ανακοινωθεί νέα διορία

Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα αλλά όχι ο στόχος ολοκλήρωσης έως Μάρτιο 2025 

Οι Ερημίτες Μοναχοί που ζουν στην άκρη του γκρεμού στο Άγιο Όρος

Κάποιοι δεν έχουν εγκαταλείψει το Βουνό εδώ και 60 Χρόνια

Θεσσαλονίκη: Τα δελφίνια «βγήκαν» στο Θερμαϊκό! (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Τα δελφίνια «βγήκαν» στο Θερμαϊκό! (VIDEO)

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και στο κόμμα 1.000%, θα γίνω πρωθυπουργός

«Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος»

ΓΣΕΕ: Τα δυστυχήματα σε Πάτρα και Χαλκίδα τραγική εικόνα μιας ασύδοτης και παραβατικής αγοράς εργασίας

Δύο περιστατικά τραγικής κατάληξης εργαζομένων

Στα ύψη οι τιμές καυσίμων – Τι πληρώνουν οι Έλληνες και τι κερδίζει η αγορά

Table of Contents Hide Στα ύψη οι τιμές καυσίμων – Τι πληρώνουν…

Μπαμπινιώτης: Άδικες και απάνθρωπες οι Πανελλαδικές – Πώς να γίνεται η εισαγωγή στα ΑΕΙ

Εισαγωγή στα Πανεπιστήμια με απολυτήριο Λυκείου

Φαράγγι Πορτίτσας: Οι άγνωστες «Συμπληγάδες» στα Γρεβενά

Βράχοι που προκαλούν δέος και ένα ιστορικό γεφύρι σε μία από τις πιο ανεξερεύνητες γωνιές της Ελλάδας.