Καλή, αναλογικά, η επισκεψιμότητα στον Λιμναίο Οικισμό. Η Καστοριά παραμένει για 60 μέρες ένας ασφαλής προορισμός

 

173 επισκέπτες δέχθηκε την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ο Λιμναίος Οικισμός ο οποίος αυτή τη στιγμή, λόγω των περιοριστικών μέτρων,  είναι το μοναδικό οργανωμένο τουριστικό αξιοθέατο του Δήμου Καστοριάς που είναι ανοικτό για τους επισκέπτες.

 

Σε μία περίοδο όπου καθημερινά καταγράφονται νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού, ακόμη και σε γειτονικές περιοχές, η Καστοριά παραμένει μέχρι και σήμερα “καθαρή”, μετρώντας 60 μέρες χωρίς κανένα νέο θετικό κρούσμα.

 

Ο τόπος μας, που διαθέτει και συνδυάζει μία ποικιλομορφία εξαιρετικών και μοναδικών τουριστικών χαρακτηριστικών, δοκιμάστηκε όσο καμία άλλη περιοχή της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο η πολιτεία να σταθεί αρωγός σ’ έναν πανέμορφο και ασφαλή προορισμό.

 

 

You May Also Like

Οι «Μικροί Εξερευνητές» της Καστοριάς συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικρή Γλυκιά Ζωή: Προσέγγιση του Μικρόκοσμου των Γλυκών Νερών»

Οι «Μικροί Εξερευνητές» της Καστοριάς συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικρή Γλυκιά Ζωή: Προσέγγιση του Μικρόκοσμου των Γλυκών Νερών»

Α. Τζιώτζης: Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια στρατιά ανέργων

Εντός των ημερών ξεκινά η λειτουργία των νέων ειδικοτήτων του Ι.Ε.Κ. Καστοριάς

Συγκλονιστικό βίντεο: Η επίθεση στην εφορία της Κοζάνης (Προσοχή-σκληρές εικόνες)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η επίθεση στην εφορία της Κοζάνης (Προσοχή-σκληρές εικόνες)

Η απελευθέρωση του Γέρμα Καστοριάς απ’ τον τουρκικό ζυγό (12 Οκτωβρίου 1912)

Η απελευθέρωση του Γέρμα Καστοριάς απ’ τον τουρκικό ζυγό (12 Οκτωβρίου 1912)

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανωτής στην εκδήλωση για την εκπαίδευση στον ομογενειακό ελληνισμό

  Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανωτής στην εκδήλωση για την εκπαίδευση στον…

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ένταξης των 10 Κέντρων Κοινότητας στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και των…

Λ. Αυγενάκης: «Οι ερασιτέχνες αθλητές είναι ειδική κατηγορία εργαζομένων και αναζητείται τρόπος ένταξής τους στα μέτρα ενίσχυσης»

Λ. Αυγενάκης: «Οι ερασιτέχνες αθλητές είναι ειδική κατηγορία εργαζομένων και αναζητείται τρόπος…

Ευχαριστίες από το ΕΤΑΚ Καστοριάς προς τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και την Μακεδνώς Α.Ε

Δωρεά ενός sonar που θα συμβάλει καθοριστικά στο έργο του τμήματος αυτοδύτων τού ΕΤΑΚ