Καταγραφή κτιρίων στους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ζήτησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης

Την καταγραφή των ανενεργών κτιρίων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων ζήτησε από όλους τους Δήμαρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με σκοπό τη δημιουργία ενός μητρώου διαθέσιμων κτιρίων προς αξιοποίηση για επενδύσεις δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα.

Επιπλέον η καταγραφή θα δώσει τη δυνατότητα της πολεοδομικής τους τακτοποίησης αλλά και της ενεργειακής τους αναβάθμισης με ευνοϊκούς όρους μέσα από την ενεργειακή κοινότητα που από κοινού έχει συσταθεί.

Η βελτιστοποίηση του επενδυτικού κλίματος, η εξοικονόμηση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων, αλλά και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αποτελούν  προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.

You May Also Like

Σύλληψη 31χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Σύλληψη 31χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Θετική ανταπόκριση του Υπουργού ΠΕΝ Γ. Σταθάκη στα ζητήματα που θέσαμε. Σημαντική για την περιοχή η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου»

  Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Θετική ανταπόκριση του Υπουργού ΠΕΝ Γ. Σταθάκη στα…

Η θέση του ΕΚΝΚ για τη δημιουργία πλωτών Φ/Β στη λίμνη Πολυφύτου

Το ΕΚΝΚ δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν είναι διατεθειμένο να επιτρέψει να μετατραπεί η περιοχή μας σε πρίζα των φωτοβολταικών

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:   Παρουσίαση Προγράμματος Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:   Παρουσίαση Προγράμματος Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης

-9- υποθέσεις εξαγωγής κλεμμένων οχημάτων από την ελληνική επικράτεια σε χώρα του εξωτερικού

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αλλοδαπού, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοζάνη: Ουρές κόσμου έξω από τα αστυνομικά τμήματα για τις νέες ταυτότητες

Σπεύδουν για ανανέωση πριν τις ψηφιακές

Δεύτερη ευκαιρία στην επιχειρηματικότητα με το έργο REBORN / INTERREG EUROPE

Δεύτερη ευκαιρία στην επιχειρηματικότητα με το έργο REBORN / INTERREG EUROPE

Αποχαιρετώντας την μεγάλη στυλοβάτη της ειδικής αγωγής, Κατερίνα Κατσιάνα

Δυο λόγια για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΑΝΑ – σα λουλούδια αφημένα στα χέρια της