Ο ιερέας βρισκόταν αυτές τις ημέρες στη δομή στον Κολωνό, όπου έχει μια από τις κατοικίες του – Πλέον απαγορεύεται να προσεγγίζει τα κτήρια της Κιβωτού –  Συμπληρωματική κατάθεση χθες από τον 19χρονο

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη θητεία του πατέρα Αντωνίου στο «τιμόνι» της Κιβωτού του Κόσμου καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσαν οι Αρχές στον ιδρυτή της Οργάνωσης προκειμένου να απομακρυνθεί από τη Δομή.
Χθες το πρωί, η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγόρευσε τόσο στον ίδιο όσο και σε πρώην στελέχη που απολύθηκαν να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.
Η εντολή έδινε προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο 24 ώρες μέχρι να εγκαταλείψει την Κιβωτό. Πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να βρίσκεται στη Δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας έχει μια από τις κατοικίες του, μέχρι αργά τη νύχτα.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει ήδη απομακρυνθεί από το κτίριο καθώς, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, έφυγε χθες το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση…
Η εισαγγελική διάταξη, που έχει ως σκοπό την προστασία των ανηλίκων, του απαγορεύει πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού.
Έχει διάρκεια 90 ημέρες και μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος θα χρειαστεί δικαστική απόφαση ώστε να ανανεωθεί.
Η απαγόρευση καλύπτει και τα τρία από τα πέντε, πρώην στελέχη της Κιβωτού τα οποία απολύθηκαν με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου.
Πρόκειται, για τον Ιρακινό, πρώην, γενικό διευθυντή της Κιβωτού, που προκαλούσε με τη χλιδάτη ζωή του, τον 35χρονο Πασχάλη, δεξί χέρι του Πατέρα Αντωνίου και πρόσωπο που καταγγέλλουν αρκετοί τρόφιμοι για ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις, καθώς και για τη σύζυγό του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, χθες ενώπιον των δυο Εισαγγελέων Ανηλίκων, οι οποίες διεξάγουν την ποινική έρευνα για την υπόθεση, βρέθηκε ο 19χρονος, ο οποίος έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια και τη μαρτυρία του έχει επιβεβαιώσει πρόσωπο που έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κλήθηκε από τις δύο Εισαγγελείς να καταθέσει συμπληρωματικά για τα όσα είχε αναφέρει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, κατά το πρώτο στάδιο της έρευνας.
Κατάθεση, όμως, στις δύο Εισαγγελείς έδωσε χθες και ένας ακόμη μάρτυρας, ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν τρόφιμος σε Δομή της Κιβωτού και σήμερα φέρεται να ζει στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος μάρτυρας στην κατάθεσή του αναφέρθηκε σε σωματική του κακοποίηση την περίοδο που διαβιούσε σε δομή της Κιβωτού.
Στο μεταξύ, υποστηρικτές του ιδρυτή της «Κιβωτού» κανονίζουν για σήμερα συγκέντρωση στήριξής του.

kivotos23

Σύμφωνα με το κάλεσμα μέσω συγκεκριμένων λογαριασμών στο facebook, αυτή η συγκέντρωση θα γίνει στις 18:00, έξω από την «Κιβωτό».

You May Also Like

ΚΟΚ: Πότε αρχίζει η εφαρμογή των ψηφιακών προστίμων – Αλλαγές σε παραβάσεις, όριο κυκλοφορίας, Point System

Οι νέες ρυθμίσεις που βρίσκονται επί τάπητος

Ιρακινοί διαδήλωσαν απέναντι από τη Βουλή χωρίς μέτρα ασφαλείας

Ιρακινοί διαδήλωσαν απέναντι από τη Βουλή χωρίς μέτρα ασφαλείας

Αγοραστός: Τα αδέρφια Πλακιά με γρονθοκόπησαν, με έριξαν στο έδαφος και με κλοτσούσαν (video)

Κατανοώ τον πόνο γιατί είναι δυσβάσταχτος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, είπε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Σήμερα η ολική έκλειψη Ηλίου – Πού θα είναι ορατή

Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη Σελήνη να περνά μπροστά από τον Ήλιο

Αξία! Είναι 40 ετών, μάνα 7 παιδιών, οδηγεί τρακτέρ και παλεύει με τη γη (VIDEO)

Η κ. Θαλασσέλλη ασχολείται με τα χωράφια τα τελευταία 11 χρόνια και παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω

Αναβάθμιση δικτύου ΟΤΕ σε περιοχές Καστοριάς

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης,…

Το διπλωματικό παιχνίδι πίσω από την επίσκεψη Δένδια στο Κάιρο

Το διπλωματικό παιχνίδι πίσω από την επίσκεψη Δένδια στο Κάιρο

Σκέρτσος: Καρότο και μαστίγιο για το τείχος ανοσίας- Ο ηλικιακός χάρτης του εμβολιασμού

Table of Contents Hide «Τείχος ανοσίας με πειθώ, επιβράβευση και υποχρεωτικότητα»Η στατιστική…

Αδ. Γεωργιάδης για Τσίπρα: Τέτοιος παραμυθάς δεν έχει ξαναγεννηθεί στην Ελλάδα

Αδ. Γεωργιάδης: ”Τέτοιος παπάτζας δεν έχει ξανά υπάρξει στην Ελλάδα. Τέτοιος παραμυθάς”.