Κοζάνη: Έχουν κατακλύσει τις στέγες και τους δρόμους στη γειτονιά μας, πίσω από το Θεατροδρόμιο (Γράφει ο Αθανάσιος Γκάντος)

Ακούει κανείς; Αναγκάζομαι να ασχοληθώ πάλι με τα μινκ, γιατί πολύ απλά έχουν κατακλύσει τις στέγες και τους δρόμους στη γειτονιά μας, πίσω από το Θεατροδρόμιο! Στην αναζήτηση αρμοδίων στις υπηρεσίες μας δήλωσαν αναρμοδιότητα. Κατανοούμε τη δυσκολία στην αντιμετώπιση ενός πρωτόγνωρου προβλήματος, αλλά είναι εδώ, διογκώνεται και μπορεί να εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. Επομένως, πρέπει να βρεθούν κάποιοι αρμόδιοι και να αναλάβουν επιτέλους δράση, όπως να τοποθετήσουν παγίδες. Διαφορετικά, θα αφεθούμε σε μια άλλη, “παλιά λύση”, τον ύπνο του δικαίου, μέχρι τα μινκ να δαγκώσουν κάποιον συμπολίτη μας και τότε κάποιοι να κινητοποιηθούν!

ΠΗΓΗ:https://kozan.gr/

You May Also Like

ΠΕ Καστοριάς: Μέτρα οικονομικής στήριξης για περιοχές που εντάσσονται στο επίπεδο 4 «Αυξημένου Κινδύνου»

  ΠΕ Καστοριάς: Μέτρα οικονομικής στήριξης για περιοχές που εντάσσονται στο επίπεδο…

Αγιασμός Κέντρου Νεότητος Ι.Μ. Καστορίας

Ἡ Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας ἀνακοινώνει ὅτι τήν Τετάρτη 12 Ὀκτωβρίου 2022 καί…

Η «δηλητηριώδης» σχέση του Γκαίτε με τον Μπετόβεν. Τα πικρά σχόλια που έκανε ο ένας για τον άλλο μετά από τη συνάντησή τους

Η «δηλητηριώδης» σχέση του Γκαίτε με τον Μπετόβεν. Τα πικρά σχόλια που…

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) η Κάλι Κυριακίδου, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) η Κάλι Κυριακίδου, Αντιπεριφερειάρχης…