ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή 20/2 οι ακαδημίες του Α.Σ. Καστοριάς, αγοριών και κοριτσιών, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτά τους. Ήταν μια μέρα που όλα τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι τυχεροί αθλητές ήταν δύο και παρέλαβαν από μία αναμνηστική μπάλα υπογεγραμμένη απ’ τους προπονητές. Για τα αγόρια, ο πιο μικρός μας αθλητής, Κουλουκλίδης Μάριος και για τα κορίτσια η Αβραμίδη Φαίη!

Οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να ευχηθούν σε όλα τα παιδιά, υγεία και πρόοδο!

You May Also Like

Ένα Σαββατοκύριακο, τρία μεγάλα αθλητικά γεγονότα στο Δήμο Άργους Ορεστικού!

Το Άργος Ορεστικό φοράει… τα αθλητικά του και υποδέχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, ανταγωνισμό και δυνατές συγκινήσεις!

Α2 Ανδρών: Μεγάλο «διπλό» πέτυχε η Καστοριά μέσα στη Λευκάδα

Α2 Ανδρών: Μεγάλο «διπλό» πέτυχε η Καστοριά μέσα στη Λευκάδα

Β’ Εθνική (Βορράς): Απέδρασαν Καστοριά και Καρδίτσα, «σεφτέ» ο Αίας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’…

Γράφει ιστορία ως πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος η Κορακάκη!

Η Δραμινή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα μεταφέρει το Φως στην τελετή για τους Αγώνες «Τόκιο 2020».

Τον τελευταίο αγώνα του 2024 έδωσε η ομάδα του Παναργειακού στο ΔΑΚ Καστοριάς με αντίπαλο την “Καστοριά 1980”.

Τον τελευταίο αγώνα του 2024 έδωσε η ομάδα του Παναργειακού στο ΔΑΚ Καστοριάς με αντίπαλο την “Καστοριά 1980”.

Αποτελέσματα αγώνων της 6ης αγωνιστικής κατηγορίας “Ελαστικά & Ζάντες Λιαχόπουλος”

Αποτελέσματα αγώνων της 6ης αγωνιστικής  κατηγορίας “Ελαστικά & Ζάντες Λιαχόπουλος”

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος ανακοίνωσε το πριμ στα αποδυτήρια της Τούμπας και μετά… τα έσπασε – Δείτε βίντεο

Αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανακοίνωσε μπόνους 250.000 ευρώ στους κιτρινόμαυρους