Δεν άφησε σημείωμα

Αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη, κρύβοντας επί πέντε χρόνια τη σορό του μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του.

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε κάποιο σημείωμα.

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Είχε ομολογήσει το έγκλημα

Στις 15 Φεβρουαρίου είχε προφυλακιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται επίσης για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της.

Προανακριτικά ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν το παιδί δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο. Στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Τι είχε πει στην ομολογία του ο δράστης
Ότι ήθελε να τιμωρήσει το παιδί είχε υποστηρίξει στην ομολογία του ο δράστης της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη.

«Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», δήλωσε ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος έθαψε το παιδί σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι και όταν αργότερα άλλαξαν σπίτι, πήρε τα οστά σε μία εργαλειοθήκη.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλα το αγόρι σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα. Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου. Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», είπε ο 33χρονος.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/

 

You May Also Like

Έβρος: Διακινητές τρέχουν σε χωριά, οικισμούς και στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας

Τι λέει ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων(Βίντεο)

Έρχονται αλλαγές σε οικοδομικές άδειες, αυθαίρετα

Ένα νέο πλαίσιο για τη δόμηση στη χώρα μας, που θα περιλαμβάνει…

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε σε διανομή γεύματος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε σε διανομή γεύματος του Κέντρου Υποδοχής και…

Επίδομα θέρμανσης: Παράταση αιτήσεων έως τις 14 Ιανουαρίου

Επίδομα θέρμανσης: Παράταση αιτήσεων έως τις 14 Ιανουαρίου

Πότε δίνεται το δώρο Πάσχα και πώς υπολογίζεται

Πότε δίνεται το δώρο Πάσχα και πώς υπολογίζεται

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν…

Σε μία εβδομάδα «κλείνουν» οι αιτήσεις ανέργων 18-29 ετών για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις γυναίκες

    Σε μία εβδομάδα «κλείνουν» οι αιτήσεις ανέργων 18-29 ετών για…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Αποκάλυψη: Ενδείξεις αυτοκτονίας της 11χρονης στα Χανιά

Σημαντικά στοιχεία από κάμερες κι από την διαπίστωση ότι πήδηξε με τα…