Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cosmos Aluminium AE, τα χρήματα θα δίνονται με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού

Μπόνους ύψους 500 ευρώ θα δίνει εταιρεία στη Λάρισα σε κάθε εργαζόμενο ο οποίος θα ολοκληρώνει τον εμβολιασμό του.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cosmos Aluminium AE, τα χρήματα θα δίνονται με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού, ενώ το μέτρο αυτό θα συνοδεύεται με εκτεταμένη καμπάνια σε μέσα επικοινωνίας αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης της εταιρίας.

Το μήνυμα της εταιρείας

«Η διοίκηση της εταιρίας COSMOS Aluminium AE, συντασσόμενη πλήρως με την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα των εργαζομένων της και σε άμεση προσαρμογή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, αποφάσισε να παρέχει έξτρα bonus εμβολιασμού αξίας €500 για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Μάλιστα, η εταιρεία, που απασχολεί αυτή τη στιγμή 180 εργαζομένους, προσθέτει ότι ξεκινά καμπάνια στο εσωτερικό της δίκτυο με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να κάνουν το εμβόλιο «για το καλό όλων μας», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό» – Σοκάρει ο μητροκτόνος που είχε πνίξει και τη γιαγιά του

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας. Ανάστατα τα Γρεβενά από…

Δηλητηρίασαν με βαρέα μέταλλα τον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας στη φυλακή

Ο πρόεδρος της Γεωργίας από το 2004 έως το 2013, Μιχαήλ Σαακασβίλι…

Reuters: Λειψυδρία σε ελληνικά νησιά, ενώ κορυφώνεται η τουριστική περίοδος

Το πρακτορείο σημειώνει ότι στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας έβρεξε ελάχιστα ή και καθόλου τους τελευταίους μήνες

Η υπομονή προς τον “ουδέτερο” Ερντογάν κάποια στιγμή τελειώνει

Η υπομονή προς τον “ουδέτερο” Ερντογάν κάποια στιγμή τελειώνει

O Μέγας Αρχιμανδρίτης του Φαναρίου συνελήφθη για κλοπή ρολογιού

Κατάγεται από την Καστοριά και πήγε στο Πατριαρχείο ως λαϊκός και εκεί χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος.

Εξοργιστική ομολογία Ισραηλινού υπουργού: «Φλέβα» χρυσού για το real estate η Γάζα

Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλάει ανοιχτά για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας

Φρίκη στις ΗΠΑ: Ανήλικη αιχμάλωτη για 7 χρόνια – Την κρατούσαν σε κλουβί και την κακοποιούσαν

Στο ίδιο σπίτι ζούσε και η μικρή αδερφή της