Μαζική διαμαρτυρία για να βρεθεί αυτός που κρέμασε τα σκυλιά στην Κεραμειά Χανίων

Με περισσότερα από 70 αυτοκίνητα πολίτες του νομού Χανίων, όπως διαβάζουμε στο https://atexnos.gr/, με την στήριξη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρήθηκαν με αυτοκινητοπομπή στα Χανιά για το φρικτό έγκλημα στα Κεραμειά Χανιών αλλά και ενάντια σε όλες τις φρικτές κακοποιήσεις, παθητικές και ενεργητικές, των ζώων που είναι χιλιάδες στη χώρα μας και μαθαίνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι τους, ενάντια στην πρακτική της φόλας που είναι καθημερινότητα.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη όπως και η αποδοχή του κόσμου στο δρόμο που έδινε συγχαρητήρια, δήλωνε συμπαράσταση στον αγώνα και ζητούσε να τιμωρηθούν οι βασανιστές.

Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει αγανακτήσει να βλέπει τα αθώα, ανυπεράσπιστα πλάσματα να εγκαταλείπονται, να λιμοκτονούν, να αλυσοδένονται για πάντα, να κρεμιούνται εκδικητικά, να βασανίζονται από εγκληματίες, να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία, να πεθαίνουν μαρτυρικά από το σαδιστικό έγκλημα της φόλας.
Πενταμελής αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τις αρχές στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ζήτησε να βρεθούν οι εγκληματίες στα Κεραμειά.

Είναι προφανές ότι ο πραγματικές ευθύνες βρίσκονται στα ανύπαρκτα μέτρα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν από τη χώρα για την προστασία των ζώων και την ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του κόσμου αλλά και στην ατιμωρησία των δολοφόνων και των βασανιστών. Ό,τι έχει γίνει για τα ζώα μέχρι τώρα στη χώρα μας έχει γίνει αποκλειστικά και μόνο με τον ανιδιοτελή και αφοσιωμένο αγώνα των ανθρώπων που ασχολούνται και τα προστατεύουν, ενώ παράλληλα ενημερώνουν και αφυπνίζουν το λαό.

Πηγή: petpet.news

You May Also Like

Πατέρας επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο

O καθηγητής μετά το συμβάν πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η ΕΛΜΕ

Αστυνομική ταυτότητα: Τι κάνουμε αν τη χάσουμε – Οι οδηγίες της ΕΛΑΣ

«Δεν χρειάζεται να πας στο αστυνομικό τμήμα»

Ξέσπασμα Καλλιάνου: «Προγνώστες του πανικού, ψάχνοντας τη δόξα μέσα από καιρικές “Καταστροφές”»

Ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρεται στην «καταστροφολογία» γύρω από τον καιρό

Ποιους και πώς μπορούν να απαλλάσσουν οι Δήμοι από τα τέλη

Με απόφαση των δημοτικών τους συμβουλίων θα μπορούν οι Δήμοι της χώρας…

Πράσινο φως για μετακλήσεις άλλων 32.507 εργατών από τρίτες χώρες

Η χώρα μας θα υπογράψει διμερείς συμφωνίες μέσα στην άνοιξη με Ινδία, Αρμενία, Μολδαβία, Γεωργία, Φιλιππίνες και Βιετνάμ

Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη με φωτοβολίδα

Την ομόφωνη ενοχή του 19χρονου που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα τραυματίζοντας θανάσιμα τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου – Εμμανουηλίδου: «Σήμερα έτρεξα για όσους χάθηκαν στα Τέμπη»

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε έναν εξαιρετικό προκριματικό αγώνα και αργότερα έστειλε λίγη ελπίδα με τα λόγια της.

IRIS: Παγώνουν τα πρόστιμα για 400.000 μέχρι να ανακοινωθεί νέα διορία

Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα αλλά όχι ο στόχος ολοκλήρωσης έως Μάρτιο 2025 

Η Νίκη της Σαμοθράκης από μάρμαρο Θάσου, θα κοσμεί κλινική στην Αμερική! (φωτο)

Η Νίκη της Σαμοθράκης από Μάρμαρο Θάσου, ταξιδεύει για Αμερική και θα εγκατασταθεί…