Η Μαρία Μπονίκου εντοπίστηκε νεκρή, μετά την άγρια δολοφονία από τον γιο της, από ξαδέρφη της που διέμενε πολύ κοντά στο σπίτι τους στην Αίγινα. Η ίδια περιγράφει συγκλονισμένη όσα αντίκρισε και αποκαλύπτει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως «φοβόταν τον γιο της».

Ειδικότερα, η ξαδέρφη του θύματος μιλώντας στο OPEN, αποκάλυψε πως «πολύ καιρό» πριν η Μαρία Μπονίκου της είχε πει ότι «φοβόταν τον γιο της».

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο όμως, δεν ζούσα μέσα στο σπίτι τους. Έβλεπα το παιδί απομονωμένο, δεν μας μίλαγε» προσθέτει η ίδια.

Πώς έφτασε να αντικρίσει το αποτρόπαιο θέαμα

Η κα Zωή μίλησε και για το πώς έφτασε στο σπίτι του θύματος και αντίκρισε το στυγερό έγκλημα:

«Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε. Τα φώτα όλα αναμμένα. Με ανησύχησε γιατί κάθε πρωί ο άνδρας μου κάθε πρωί που τάιζε τα ζώα μας, έβλεπε και τη Μαρία, γιατί και αυτή είχε. Και μου λέει “δεν την είδα τη Μαρία σήμερα, δεν την είδα καθόλου, δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο ξανά;”. Παίρνω και στο κινητό και στο σταθερό δεν το σηκώνει. Παίρνω την αστυνομία, τους ενημερώνω. Πήρα ξανά. Λέω “μπορούμε να πάμε να δούμε μήπως της συνέβη κάτι;”. Γιατί και η πόρτα ήταν ανοιχτή, η εξώπορτα».

Έτσι, η ίδια έτσι μετέβη στο σπίτι με τον σύζυγό της και ακόμη έναν γείτονά τους

«Μπήκαμε μέσα, στην αυλή, χτυπάγαμε πόρτες, παράθυρα. Ανοίγω τη σίτα και βλέπω το κλειδί πάνω στην πόρτα. Ανοίγω, τι ήταν να πω, καλύτερα να μην έμπαινα… Την αντικρίζω στη γωνία, πεσμένη, με τη σακούλα, στα αίματα, η λάμα αυτή που την έσφαξε, δίπλα. Μισόγυμνη από τον λαιμό μέχρι κάτω. Μόλις την είδα δεν μπόρεσα, έπαθα τέτοιο σοκ».

«Ακούγαμε καυγάδες»

Η ίδια, σχετικά με τη σχέση που είχε το θύμα με τον γιο της, δήλωσε πως «ακούγαμε καυγάδες, μαλώνανε».

 

 

Ωστόσο, για την ημέρα της δολοφονίας, η ξαδέρφη του θύματος είπε πως «δεν ακούσαμε τίποτα, τίποτα».

Απολογείται την Τετάρτη ο μητροκτόνος

Αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθεί ο 46χρονος που σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος της ομολόγησε το έγκλημά του και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 46χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Ερωτήματα για το παρελθόν του δράστη

Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου έγινε η αποτρόπαια πράξη με τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά και όπως μεταδίδει το Mega, ο μητροκτόνος χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη από τις Αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε, μετά μουσικής. Άλλες αναφορές σημειώνουν ότι παράλληλα χόρευε. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς

«Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν με άφηνε να μιλάω», είπε στους αστυνομικούς ο 46χρονος μητροκτόνος όταν συνελήφθη, αναφέρει το ίδιο μέσο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι με ένα πήλινο αντικείμενο, την έριξε στο πάτωμα και της έκοψε με μαχαίρι τον λαιμό. Τύλιξε το κεφάλι της με μια σακούλα, ενώ στο σώμα της υπήρχαν εκδορές και τα ρούχα της ήταν σκισμένα.

«Ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της»

Η φίλη και γειτόνισσα της Μαρίας Μπονίκου, Μάγδα Τσαγγάνη, δήλωσε στο Mega πως «συνέβη απέναντι από το σπίτι μου» και διερωτάται «Είναι δυνατόν; το παιδί αυτό που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…».

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε συγκεκριμένα για τον γιο της ηθοποιού. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. Ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr

You May Also Like

Γυναίκα που έκλεβε πορτοφόλια σε λεωφορείο και σφήνωσε στο παράθυρο προσπαθώντας να διαφύγει

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αστικό λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη.

Gov.gr: Ποια πιστοποιητικά καταργούνται από την άνοιξη

Την κατάργηση έκδοσης και προσκόμισης πιστοποιητικών από τον πολίτη εντός της άνοιξης

Βασιλακόπουλος: Όσο υπάρχει μετάδοση, θα υπάρχουν και μεταλλάξεις – Δεν πέτυχε η υποχρεωτικότητα

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και…

ΥΠΑΑΤ: Σε πλήρη εφαρμογή το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Γεωργικών Συμβούλων

ΥΠΑΑΤ: Σε πλήρη εφαρμογή το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Γεωργικών Συμβούλων

Κοζάνη: Κείμενο με 295 υπογραφές πολιτών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και προς τον ΕΟΔΥ – Ζητούν επίσημες απαντήσεις για τους θανάτους και όσους νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό

Κοζάνη: Κείμενο με 295 υπογραφές πολιτών προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και…

Κίμωλος: Ταξίδι από ψηλά στο «ασημένιο» νησί του Αιγαίου

Κίμωλος: Ταξίδι από ψηλά στο «ασημένιο» νησί του Αιγαίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσωπική συγγνώμη στους εγκλωβισμένους – Διδασκόμαστε και προχωράμε

Η Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου…

Αντώνης Κανάκης: «Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και ν’ αλλάξουν στο παραμικρό στάση»

θα «βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς».