Μαρτύριο για ταχυδρόμο – Τον δάγκωνε πιτ μπουλ επί δέκα λεπτά!

Μάχη για την ίδια του τη ζωή έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου ταχυδρομικός υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. Βόλου, όταν, κατά τη διανομή αλληλογραφίας, βρέθηκε αντιμέτωπος με πιτ μπουλ που ξέφυγε από αυλή σπιτιού.

Ο άγριος σκύλος επιτέθηκε στον διανομέα καταφέρνοντάς του πολλαπλά δαγκώματα σε όλο του το σώμα. Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο άτυχος υπάλληλος έδινε άνιση μάχη προσπαθώντας να γλιτώσει από τα σαγόνια του πιτ μπουλ, το οποίο έφαγε κομμάτι από τη γάμπα του ποδιού του. Ηταν ένα ακόμη μεροκάματο τρόμου διανομέα των ΕΛ.ΤΑ., που έχουν πέσει πολλές φορές θύματα αδέσποτων, πλέον και δεσποζόμενων σκύλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 περίπου το μεσημέρι στα Κήπια Ανακασιάς. Εκείνη την ώρα, ο ταχυδρομικός έκανε διανομή της αλληλογραφίας σε επιχειρήσεις και κατοίκους της περιοχής. Πλησιάζοντας στη μονοκατοικία με την αυλή για να αφήσει την αλληλογραφία, διαπίστωσε ότι η αυλόπορτα ήταν ανοιχτή, ενώ πιτ μπουλ κινούνταν απειλητικά προς το μέρος του.

Το σκυλί βγήκε από την αυλή και του όρμησε. Εκείνος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, άφησε το μηχανάκι και άρχισε να τρέχει γύρω από αυτό, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια.

Ο σκύλος τον πρόλαβε και τον άρπαξε από τη γάμπα, κόβοντας ολόκληρο κομμάτι. Τον έριξε κάτω κι άρχισε να τον δαγκώνει στα χέρια και το σαγόνι. Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο ταχυδρομικός προσπαθούσε να ξεφύγει από τα σαγόνια του άγριου σκυλιού.

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ μόλις άκουσε τις φωνές του άτυχου ταχυδρομικού έτρεξε κατά πάνω στον σκύλο. Είχε μόλις ανοίξει την αυλόπορτα του σπιτιού του για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του. Χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να ξεφύγει ο σκύλος…

Μάταια ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ προσπαθούσε να χωρίσει τον σκύλο από τον άτυχο ταχυδρομικό, που επιχειρούσε να προστατευτεί από τα αλλεπάλληλα δαγκώματα.

Πνίγηκε ο σκύλος, που γράπωσε τον ταχυδρομικό

Τις φωνές του ιερέα, που είναι ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, άκουσαν υπάλληλοι σε γειτονικές επιχειρήσεις και έσπευσαν επί τόπου. Τέσσερα άτομα έπεσαν πάνω στον σκύλο για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό και δεν τα κατάφερναν.

Εδεσαν με τριχιά τον σκύλο από τον λαιμό κι άρχισαν να τον τραβούν για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό, που στο μεταξύ είχε χάσει τις δυνάμεις του από την πάλη με τον πιτ μπουλ. Ηταν τέτοια η μανία του σκύλου που δεν ξεκολλούσε από το άτυχο θύμα. Παρά τα τραβήγματα συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που πνίγηκε και μόνο τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα.

Με ξεσκισμένο παντελόνι, χωρίς παπούτσια, καταδαγκωμένος και αιμόφυρτος ο διανομέας των ΕΛ.ΤΑ. διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε ο ιερέας. Σε κατάσταση σοκ ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. το μόνο που επαναλάμβανε ήταν η φράση «πώς σώθηκα;» απορώντας και ο ίδιος για την τύχη μέσα στην ατυχία του.

Συνελήφθη ο ιερέας

Για το συμβάν, που δηλώθηκε ως εργατικό ατύχημα, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου. Ελαβαν κατάθεση από τον νοσηλευόμενο διανομέα και προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του ιερέα ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ, ο οποίος οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Το χθεσινό ήταν ένα ακόμη μεροκάματο τρόμου για ταχυδρομικό. Οι διανομείς δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά. Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν καταγραφτεί οκτώ σοβαρές επιθέσεις, εκ των οποίων οι δύο από δεσποζόμενα σκυλιά.

«Δεν ξέρουμε πλέον από πού να προφυλαχθούμε. Εχουμε τα αδέσποτα, έχουμε και τα δεσποζόμενα και κινδυνεύει η ζωή μας», έλεγε διαμαρτυρόμενος ταχυδρομικός υπάλληλος. Το θέμα έχει κοινοποιηθεί στην περιφερειακή διοίκηση Θεσσαλίας των ΕΛ.ΤΑ.

taxydromos.gr

You May Also Like

Πάρος: Στη δημοσιότητα βίντεο με την υποβρύχια έρευνα από το βυθισμένο ιστιοφόρο

Στη δημοσιότητα έδωσε το Λιμενικό Σώμα πλάνα από την υποβρύχια έρευνα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών στο βυθισμένο ιστιοφόρο της Πάρου.

Νυμφαίο – παραδοσιακοί οικισμοί

Νυμφαίο – παραδοσιακοί οικισμοί

Ψηφίζεται σήμερα η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη

Να τοποθετηθεί ο Δένδιας ζητά η αντιπολίτευση

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Μετέωρο προκάλεσε εντυπωσιακή λάμψη στον ελληνικό ουρανό – Δείτε βίντεο

Μετέωρο προκάλεσε εντυπωσιακή λάμψη στον ελληνικό ουρανό – Δείτε βίντεο

Κ. Γουργουλιάνης: Βαίνουμε προς μια κανονικότητα – Τι λέει για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Table of Contents Hide Το προφίλ των ασθενών στα νοσοκομείαΔεν είναι ευθύνεται…

Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο προσωρινός προπονητής του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε τον επόμενο προσωρινό τεχνικό που θα τον αναλάβει

Απεργία: «Νεκρώνει» η Αθήνα σήμερα – Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις, υπολειτουργούν Δημόσιο και σχολεία σήμερα λόγω της 24ωρης…