Μετάλλια και υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Βελιγραδίου

Με 3 μετάλλια στις 3 συμμετοχές των αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας. Σε μια Ελληνική αποστολή που πήρε την πρώτη θέση στα σημερινά αγωνίσματα, με 4 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, μπροστά από το μεγαθήριο της Ρουμανίας, αλλά και της πολύ δυνατής ομάδας της Τουρκίας, οι Καστοριανοί αθλητές διέπρεψαν, κατακτώντας μετάλλια και ανεβάζοντας τη χώρα μας στο βάθρο των μεταλλίων 3 φορές.

Χρυσό μετάλλιο για το διπλό σκιφ κορασίδων, όπου συμμετείχε η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Στέλλα Νάτσιουλα, μαζί με την συναθλήτριά της Κατερίνα Γκόγκου. Ασημένιο μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο τετραπλό σκιφ νεανίδων, όποτε συμμετείχε με τις Ευαγγελία Φράγκου, Καρμέλα Γκάτ και Σοφία Θεοχάρη. Χάλκινο μετάλλιο για τον Άρη Φωτιάδη και Άγγελο Μιχαλόπουλο που συμμετείχαν στην οκτάκωπο παίδων, με τους Παναγιώτη Αδάμ, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ανδρέα Καρέτσο, Σπύρο Γεωργίου, Θανάση Μαστάκα, Ηλία Μπλέτσα και πηδαλιούχο τον Ηλία-Ιάσονα Κιτσάκο. Τρεις μεγάλες επιτυχίες για τα παιδιά του Ν.Ο.Κ. που πλέον δείχνουν ασταμάτητα. Οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διάγει πλέον μια περίοδο που θυμίζει έστω και λίγο τις παλιές καλές εποχές με τις συμμετοχές αθλητών του στην Εθνική ομάδα και τις διακρίσεις να αποτελούν κοινό τόπο.

Με την καθοδήγηση της σπουδαίας προπονητικής ομάδας της Εθνικής μας, στην οποία συμμετέχει ο πολύπειρος και καταξιωμένος Καστοριανός προπονητής Βασίλης Χασιώτης, και τιμάει συνεχώς με την παρουσία του την Καστοριά και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στον οποίο διατέλεσε προπονητής, οι αθλητές του ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο τους κι απέδειξαν περίτρανα πόσο σπουδαία δουλειά γίνεται στον Ν.Ο.Κ., καθώς και πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν όλα τα παιδιά που ανήκουν στην οικογένειά του και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο.

Ακολουθεί σήμερα Κυριακή 15-9-2019 η δεύτερη και τελευταία μέρα των αγώνων, στους οποίος συμμετάσχουν επίσης οι Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στην οποία θα αγωνιστούν ξανά η Στέλλα Νάτσιουλα στο τετραπλό σκιφ κορασίδων, καθώς και η Ευαγγελία Αναστασιάδου, στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου για τις διεθνείς τους επιτυχίες και καλή επιτυχία στις αυριανές τους κούρσες. Μας κάνατε περήφανους και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για όλα όσα καταφέρατε με την τόσο σκληρή κι επίμονη δουλειά σας.

 

You May Also Like

Φιλικοί αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών των Σούτερς (Shooters) Φλώρινας και Α.Σ. Καστοριάς

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο…

Αέρας ανανέωσης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Καστοριάς

Αέρας ανανέωσης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Καστοριάς

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Γκολ και θέαμα στο Κύπελλο

Γκολ και θέαμα προσέφερε η Β’ Φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών…

Ο Ναυτικός όμιλος Καστοριάς στα Γιαννιτσά στους αγώνες “ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ ΓΙΩΤΑ” !!

Ο Ναυτικός όμιλος Καστοριάς στα Γιαννιτσά στους αγώνες “ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ ΓΙΩΤΑ” !!

Αντωνίου Μαρία: ΄΄Όλη η Καστοριά και η Ελλάδα ολόκληρη είναι στο πλευρό σας΄΄.

Αντωνίου Μαρία: ΄΄Όλη η Καστοριά και η Ελλάδα ολόκληρη είναι στο πλευρό σας΄΄.

43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Καστοριά: Με το δεξί ο Εργοτέλης, σαρωτικός ο Παναθηναϊκός

Η αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων «ντύθηκε» στα κιτρινόμαυρα. Στον εναρκτήριο αγώνα του…

Αντωνίου Μαρία:”Σας ευχαριστούμε, Γρηγόρη και Κωνσταντίνε, για τις επιτυχίες σας! Μας γεμίσατε συγκίνηση και υπερηφάνεια!”

”Μας γεμίσατε συγκίνηση και υπερηφάνεια με τις επιτυχίες σας!”

Τέταρτη θέση για τα κορίτσια του ΝΟΚ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Γερμανία

Σημαντική διάκριση για την 17χρονη Δήμητρα και την 18χρονη Βικτώρια