Μετάλλια και υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Βελιγραδίου

Με 3 μετάλλια στις 3 συμμετοχές των αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας. Σε μια Ελληνική αποστολή που πήρε την πρώτη θέση στα σημερινά αγωνίσματα, με 4 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, μπροστά από το μεγαθήριο της Ρουμανίας, αλλά και της πολύ δυνατής ομάδας της Τουρκίας, οι Καστοριανοί αθλητές διέπρεψαν, κατακτώντας μετάλλια και ανεβάζοντας τη χώρα μας στο βάθρο των μεταλλίων 3 φορές.

Χρυσό μετάλλιο για το διπλό σκιφ κορασίδων, όπου συμμετείχε η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Στέλλα Νάτσιουλα, μαζί με την συναθλήτριά της Κατερίνα Γκόγκου. Ασημένιο μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο τετραπλό σκιφ νεανίδων, όποτε συμμετείχε με τις Ευαγγελία Φράγκου, Καρμέλα Γκάτ και Σοφία Θεοχάρη. Χάλκινο μετάλλιο για τον Άρη Φωτιάδη και Άγγελο Μιχαλόπουλο που συμμετείχαν στην οκτάκωπο παίδων, με τους Παναγιώτη Αδάμ, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ανδρέα Καρέτσο, Σπύρο Γεωργίου, Θανάση Μαστάκα, Ηλία Μπλέτσα και πηδαλιούχο τον Ηλία-Ιάσονα Κιτσάκο. Τρεις μεγάλες επιτυχίες για τα παιδιά του Ν.Ο.Κ. που πλέον δείχνουν ασταμάτητα. Οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διάγει πλέον μια περίοδο που θυμίζει έστω και λίγο τις παλιές καλές εποχές με τις συμμετοχές αθλητών του στην Εθνική ομάδα και τις διακρίσεις να αποτελούν κοινό τόπο.

Με την καθοδήγηση της σπουδαίας προπονητικής ομάδας της Εθνικής μας, στην οποία συμμετέχει ο πολύπειρος και καταξιωμένος Καστοριανός προπονητής Βασίλης Χασιώτης, και τιμάει συνεχώς με την παρουσία του την Καστοριά και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στον οποίο διατέλεσε προπονητής, οι αθλητές του ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο τους κι απέδειξαν περίτρανα πόσο σπουδαία δουλειά γίνεται στον Ν.Ο.Κ., καθώς και πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν όλα τα παιδιά που ανήκουν στην οικογένειά του και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο.

Ακολουθεί σήμερα Κυριακή 15-9-2019 η δεύτερη και τελευταία μέρα των αγώνων, στους οποίος συμμετάσχουν επίσης οι Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στην οποία θα αγωνιστούν ξανά η Στέλλα Νάτσιουλα στο τετραπλό σκιφ κορασίδων, καθώς και η Ευαγγελία Αναστασιάδου, στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου για τις διεθνείς τους επιτυχίες και καλή επιτυχία στις αυριανές τους κούρσες. Μας κάνατε περήφανους και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για όλα όσα καταφέρατε με την τόσο σκληρή κι επίμονη δουλειά σας.

 

You May Also Like

Ο Γιάννης Κατσαρός είναι ο εκλεκτός της Διοίκησης της Καστοριάς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας

Ο κ Κατσαρός τα βρήκε σε όλα με την Καστοριά και μάλιστα…

Το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, στις 2-4 Νοεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, στις 2-4 Νοεμβρίου  στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ευχαριστήρια επιστολή Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ευχαριστήρια επιστολή Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Αγώνες Χ Α Ν Τ Μ Π Ο Λ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Δ.Α.Κ.Καστοριας

Αγώνες Χ Α Ν Τ Μ Π Ο Λ την Κυριακή 2…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Πρωτέα το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Πρωτέα το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια…

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του .Α.Σ. Καστοριάς_άροσις του Σαββατοκύριακου 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 84-72

Μεγάλος φιλικός αγώνας μπάσκετ στην πόλη της Καστοριάς με τον ΠΑΟΚ

Μεγάλος φιλικός αγώνας μπάσκετ στην πόλη της Καστοριάς με τον ΠΑΟΚ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “Κρόνος”

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία παίρνοντας ” Άριστα” από όλους το καθιερωμένο ποδοσφαιρικό…

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ Καστοριάς

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ Καστοριάς