Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος Ε.Ο. Πατρών-Πύργου: Θρήνος σε Βάρδα και Μανωλάδα για τον Νίκο Γιαννόπουλο και τον Ιωάννη Βαλογιάννη

Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην είσοδο της Νέας Μανωλάδας. -Βαρύ πένθος σε Βάρδα και Μανωλάδα – Ο ένας είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο – Δηλώσεις οργής των δημάρχων Πύργου, Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ πάνω στα οποία έπεσαν δύο νταλίκες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο οι οδηγοί των δύο ΙΧ και να τραυματισθεί ελαφρά ο επιβάτης ενός εκ των δύο φορτηγών. Και οι δύο νεκροί είναι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα ο ένας κάτοικος εν ζωή Βάρδας και ο άλλος Π. Μανωλάδας.

Πρόκειται για τους Νίκο Γιαννόπουλος και Ιωάννη Βαλογιάννη. Ο πρώτος είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο στον Μπράλο. Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δεύτερος επέστρεφε από βάπτιση.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα του εκτιθεμένου νεκρού που ήταν εκτός ΙΧ το σκέπασε διερχόμενος γιατρός ο οποίος στην συνέχεια πήρε την τραυματία Θ.Τσ. και την μετέφερε στο ΚΥ Βάρδας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που πληροφορήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δήλωσε: «Έλεος ! Δεν μπορούμε να μετράμε πλέον άλλους νεκρούς! Θα πρέπει να κλείσουμε οριστικά αυτή την καρμανιόλα! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των νεκρών.»

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην πολιτική διγλωσσία και στις υπεκφυγές ευθυνών κάποιων αιρετών. Ο λαός πρέπει την Τετάρτη να δώσει βροντερό παρών στην συγκέντρωση. Όχι άλλους νεκρούς! Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών»

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Φθάνει! Όχι άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στο δρόμο- φονιά. Ας αναλογιστούν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Την Τετάρτη πρέπει όλοι να δώσουμε οριστικό τέλος στην καρμανιόλα και να απαιτήσουμε την άμεση κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών»

Η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

patrisnews.com

You May Also Like

Λαμπρή Πανήγυρη της Ι.Μ. Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς

Λαμπρή Πανήγυρη της Ι.Μ. Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς

Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών το διήμερο 15 – 16 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού, στο 12ο…

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου σε εκδηλώσεις σε Καστοριά και Διποταμία για την 19η Μαΐου

Για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Παρουσίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος»  δημιουργήθηκε το Μάιο 2017 μετά από πρωτοβουλία…

Εκλογές στον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «ΚΕΛΕΤΡΟΝ»

Εκλογές στον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «ΚΕΛΕΤΡΟΝ»

Στο Μανιάκοι Καστοριάς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες Δόμησης Μικρής Κλίμακας (ΕΕΔΜΚ)

Ευχαριστίες από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς

Ο δισυπόστατος ναός των Αγίων Αποστόλων {+ 30 Ιουνίου} και των Αγίων Αναργύρων {+ 1 Ιουλίου} του 19ου αιώνα, στη συνοικία Ντολτσό Καστοριάς

  Ο δισυπόστατος ναός των Αγίων Αποστόλων {+ 30 Ιουνίου} και των…

Καστοριά: Νυχτερινή άποψη της βόρειας παραλίας της πόλης (ΦΩΤΟ)

Καστοριά: Νυχτερινή άποψη της βόρειας παραλίας της πόλης (ΦΩΤΟ)