Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας από το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, Ημέρα της Γυναίκας, στις 15:00-17:00 μ.μ., στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου «Κέλετρον», στις Νέες Εργατικές  Κατοικίες,  ο οργανισμός «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία», σε συνεργασία με το Τμήμα Αισθητικής και Τέχνης Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Καστοριάς, ημέρα καλλωπισμού για τις κυρίες του προγράμματος αλλά κι για τις κυρίες της ευρύτερης κοινότητας.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Αύγουστο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία». Συγκεκριμένα το πρόγραμμα  περιλαμβάνει την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ωφελούμενων, τη μηνιαία παροχή διατακτικών για τρόφιμα και είδη καθαρισμού- προσωπικής υγιεινής, ενημερωτικές διαλέξεις σε θέματα υγείας, ευεξίας και ασφάλειας, ψυχαγωγικές-πολιτιστικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και γεύματα αγάπης. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται πενήντα (50) οικογένειες ηλικιωμένων και περίπου 400 ηλικιωμένοι, ενεργά μέλη των ΚΑΠΗ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η αντιμετώπιση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων Τρίτης Ηλικίας, με παράλληλο στόχο την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, την κοινωνική ενσωμάτωση και την ευημερία  της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας.

Ο Οργανισμός μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Τμήμα Αισθητικής και Τέχνης Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Καστοριάς που βρέθηκε κοντά μας.

Το πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία», υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος.

 

 

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: ‘’ Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην έκδοση αδειών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ‘’

Για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση αδειών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, κατέθεσαν…

Πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στη Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση

Πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καστοριάς στη Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση

“Share Your Knowledge / Μοιράσου τη γνώση σου”: Διαδικτυακή συζήτηση με τον Δρ. Δημήτριο Μπούρα

  “Share Your Knowledge / Μοιράσου τη γνώση σου”: Διαδικτυακή συζήτηση με…

Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019». Περισσότεροι από 500 μοτοσικλετιστές θα βρίσκονται για ένα τετραήμερο στο Νεστόριο

Table of Contents Hide Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ

Διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Π.Σ. Ικμάδα στο Κύπελλο Πανελλήνιας Συμμετοχής

4 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις

Πτολεμαΐδα: Η Παθολογική κλινική σε μελέτη για τη χρήση του εμβολίου της φυματίωσης

Πτολεμαΐδα: Η Παθολογική κλινική σε μελέτη για τη χρήση του εμβολίου της…

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης για την προώθηση θεμάτων της Π.Ε. Καστοριάς

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος με…

Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας νέα πρόσκληση για τη χρηματοδότηση υποδομών των εγγείων βελτιώσεων

Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας νέα πρόσκληση για τη χρηματοδότηση υποδομών…

Ο συγγραφέας Ηλίας Λ. Παπαμόσχος στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

«Πρόκειται για  ένα ακόμη λογοτεχνικό βιβλίο που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος του συγγραφέα».