Με τη σφραγίδα της FIA το 9ο Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό

Στο διεθνές καλεντάρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2022 το Rally Greece Offroad, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Η φετινή άρτια διοργάνωση στο Άργος Ορεστικό που ενθουσίασε, τόσο τον παρατηρητή της FIA  Ρέιμοντ Γιόχανσον, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, συνετέλεσε στην απόφαση αυτή και έθεσε τις βάσεις, ώστε ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία να αποτελεί κέντρο διεθνών Offroad Αγώνων.

Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα στην Ελλάδα,  μετά το Ράλλυ Ακρόπολις, που περιλαμβάνεται στο διεθνές καλεντάρι της FIA, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει νέες προοπτικές και ευκαιρίες για την περιοχή μας με τη φιλοξενία αγωνιζομένων από δεκάδες χώρες.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στον χώρο έναντι της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προκειμένου να μπορεί ο Δήμος μας να φιλοξενεί αυτόν τον αγώνα, αλλά και άλλες σημαντικές διοργανώσεις και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) για το Iστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, που περιλαμβάνει αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting.

Δείτε την ανακοίνωση της FIA για το 9ο Rally Greece Offroad που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μαΐου 2022 στο παρακάτω link: https://bit.ly/3slGVgm

You May Also Like

Παιδικό Θέατρο «Καρυοθραύστης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού

H θεατρική ομάδα Τόπι φέρνει κοντά σας το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης».

Συνάντηση της Αγνής Κανδύλη Μυκωνιάτη με εμπόρους του Άργους Ορεστικού, Δήμαρχο Άργους Ορεστικού και Μορφωτικό Σύλλογο Ορεστίς

«Οι ομάδες φέρνουν νίκες και αποτελέσματα και αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας!» αναφέρει η υποψήφια βουλευτής

Ενημέρωση για τη συμμετοχή αρμάτων στο Αργείτικο Καρναβάλι

Ενημέρωση για τη συμμετοχή αρμάτων στο Αργείτικο Καρναβάλι  Ο Δήμος Άργους Ορεστικού…

Η φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού!(φωτογραφίες)

Η φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού!(φωτογραφίες)

Oμιλητής o Γιατρός Τσακάλης Αργύρης στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Επιλύω” στη Σύρο

Συμμετοχή ως ομιλητής στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Επιλύω” στην όμορφη Σύρο