Μοιάζουν με ανάκτορα: Οι εντυπωσιακές σπιταρόνες των σταρ του Χόλυγουντ στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και κάθε καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά αποτελούν πόλο έλξης για πάρα πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ.

Ο κατάλογος με τους σταρ που έχουν επισκεφτεί τα νησιά μας είναι μακρύς, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη φροντίσει να αποκτήσουν το δικό τους ακίνητο επί ελληνικού εδάφους.

Ανάμεσά τους, ο Τομ Χανκς, ο Μπρους Γουίλις, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Νικόλ Κιντμαν καθώς και ο «Mr. Bean» κατά κόσμον Ρόουαν Aτκινσον.

Οι εντυπωσιακές βίλες των σταρ του Χόλιγουντ στην Ελλάδα

Τομ Χανκς

Ο Tom Hanks δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει πως νιώθει «110 % Έλληνας». Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που αγόρασαν ακίνητο στην Ελλάδα, επιλέγοντας ένα σπίτι σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων στην Αντίπαρο.

Παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, λάτρεψε την Ελλάδα με την πρώτη ματιά.

Η πετρόχτιστη εξοχική κατοικία του διάσημου ζευγαριού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και κινείται σε νησιωτικές γραμμές. Διαθέτει πισίνα, τέσσερις κρεβατοκάμαρες, ιδιωτική παραλία -στην οποία συχνά βρίσκονται σκάφη διασήμων, τους οποίους φιλοξενεί- και έναν ξενώνα για τους VΙP guests. Ο εν λόγω ξενώνας ουσιαστικά αποτελεί ένα ανεξάρτητο σπίτι μέσα στο ίδιο οικόπεδο.

Τζούλια Ρόμπερτς

Τα τελευταία χρόνια η «Pretty Woman» Julia Roberts έχει αποκτήσει το προσωπικό της “καταφύγιο” στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο.

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έχει αγοράσει ένα σπίτι στο νησί των Δωδεκανήσων, καθώς της χαρίζει την ηρεμία και χαλάρωση που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν και τον Ρίτσαρντ Γκιρ να έχει αγοράσει σπίτι στην Πάτμο, κοντά στην καλή του φίλη. Είναι γνωστό άλλωστε ότι και οι δύο αγαπούν τον διαλογισμό και βρήκαν ηρεμία στο νησί, ανάμεσα σε μοναστήρια και υπέροχα τοπία.

 

Μπρους Γουίλις

Άλλος ένας μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ, ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάματος καθώς διαγνώστηκε με αφασία, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ομορφιές της χώρας μας και αγόρασε το δικό του ακίνητο στην Ελλάδα.

Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο χώρο του σινεμά με τη συμμετοχή του σε εμβληματικές ταινίες όπως το «Die Hard», η «Έκτη αίσθηση» και πολλές άλλες που εδραίωσαν τη διαδρομή και την καριέρα του, επέλεξε το Ιόνιο και έχει αγοράσει σπίτι στην Κέρκυρα.

Νικόλ Κίντμαν

Τις Σπέτσες, το πρώτο από τα τρία μεγάλα ναυτικά νησιά (Υδρα, Σπέτσες, Ψαρά), που ύψωσε το λάβαρο της Επανάστασης του 1821, επέλεξε η Νικόλ Κίντμαν για να αγοράσει ένα σπίτι. Πρόκειται για ένα γραφικό, ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού κοντά στην Αργολική χερσόνησο, που είναι γεμάτο πεύκα, γραφικά κτίρια και καταγάλανες παραλίες, με τις ομορφιές του να μην αφήνουν άλλη επιλογή στην Χολιγουντιανή σταρ.

 

Ρόουαν Ατκινσον

Ο γνωστός σε όλους μας «Mr. Bean», κατά κόσμον Ρόουαν Ατκινσον επισκέπτεται την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Έχει κάνει διακοπές στην Κρήτη, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, και τελικά αποφάσισε να αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι στο νησί της Άνδρου. Είναι επίσης φιλέλληνας και απολαμβάνει τη φιλοξενία της χώρας μας όποτε μπορεί.

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

Θεσσαλονίκη: Ενέδρα έστησαν στη Γεωργία ο σύντροφός της και ο φίλος του

Την έδεσαν με χειροπέδες πριν τη μαχαιρώσουν

Κάρπαθος: Πατέρας μεγαλώνει μόνος του τους 4 γιους του

Η συγκινητική ιστορία και το δικό του μάθημα ζωής που μοιράζεται μαζί…

Ακίνητα: Τα 4 SOS για όσους νοικιάζουν κύρια κατοικία

Πότε ο ενοικιαστής μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο και πώς προστατεύεται εάν πωληθεί το σπίτι που μισθώνει

100 χρόνια ελληνικής ομορφιάς σε μόλις δύο λεπτά (βίντεο)

Η εξέλιξη των προτύπων της ελληνικής ομορφιάς από το 1910 μέχρι σήμερα…

Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του μετά από 30 μέρες

Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του μετά από 30 μέρες

Market Pass 2023: Έως πότε μπορείτε να κάνετε την αίτηση

Πότε γίνονται οι πληρωμές – Μέχρι πότε ισχύουν οι άυλες ψηφιακές κάρτες

Χαλκίδα: Θρασύτατος ληστής έκλεψε μέχρι και τη βέρα ηλικιωμένης

Χαλκίδα: Θρασύτατος ληστής έκλεψε μέχρι και τη βέρα ηλικιωμένης

Έβρος: Χάθηκε το Δάσος της Δαδιάς – Συγκλονιστική φωτογραφία αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής

Ανεπανόρθωτη καταστροφή στον τόπο