Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2016» πραγματοποιεί μουσική βραδιά στα πλινθόκτιστα του Άνω Κρανιώνα Κορεστείων , το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου & ώρα 21:00.

Μέσα από το συγκεκριμένο πολιτιστικό θεσμό και τον ιδιαίτερο οικισμό του έγχρωμου ακατοίκητου πλίνθου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το “Rock Δυτικής Όχθης” με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και specialguest τον Μανώλη Φάμελλο και τον Στάθη Δρογώση.

«Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος» που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987¨». Με αυτά τα λόγια ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας υπόσχεται μουσικές εξαίσιες μέσα σ’ ένα εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει στο παρελθόν δημιουργώντας ένα παιχνίδι εικόνων και αισθήσεων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σύλληψη δύο ημεδαπών στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

Το Σάββατο (11-06-2016) απογευματινές ώρες, στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης…

Υπό την προεδρία της Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ατόμων με Αναπηρία

«Οργάνωση, διάδοση και ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Αθλητισμού»

Εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Καστοριάς

  Εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του…

Ιωάννης Πρώϊος και Χριστίνα Τζίμπα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Δύο αθλητές του Σ.Χ.Ο.Κ. στην Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών…

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Σύλλογος «Μαζί Σου» για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

«Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με την «ΕΛΠΙΔΑ» και να διαπιστώσουμε την προσήλωση του ιδρύματος στη φροντίδα των παιδιών»