Μ. Βορίδης: «Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο»

 

Την απόφαση να καλύψει ο ίδιος το κόστος εκδήλωσης κοπής πίτας για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έλαβε ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων καταφεύγει στην μικροπολιτική με αφορμή μία εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν των εργαζομένων του Υπουργείου και των οικογενειών τους και ανακοίνωσε την απόφασή του να καλύψει με δικά του χρήματα τη δαπάνη.

«Θα πληρώσω την εκδήλωση κοπής πίτας στους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την τσέπη μου και συγκεκριμένα από την ωραία αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ που έλαβα από τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι το ποσό των 12.000 ευρώ αφορά δέσμευση πίστωσης και δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό ύψος της δαπάνης το οποίο ενδέχεται τελικά να είναι μικρότερο.

Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου και ανέφερε την ύπαρξη σχετικού κωδικού για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τέλος, τη συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ «τεράστια μικρότητα» και υπογράμμισε ότι είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται σκληρά στους εργαζόμενους. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επειδή δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό για το έργο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τιμωρεί τους εργαζομένους του καταφεύγοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό.

You May Also Like

Φραστική επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN: «Αρρωστημένοι άνθρωποι, μισείτε τη χώρα»

Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι το CNN μισεί τη χώρα μας. Αυτό δεν ισχύει» είπε το κανάλι αφού έκοψε την σύνδεση με τον Λευκό Οίκο

Παυλάκης: Διπλή μάσκα σε ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, μεγαλύτερη η διασπορά λόγω μεταλλάξεων

Παυλάκης: Διπλή μάσκα σε ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, μεγαλύτερη η διασπορά λόγω μεταλλάξεων

Αύριο ξεκινούν οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ

Αύριο  ξεκινούν οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ

Δημοσίευση Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τον Βιολογικό Τρόπο Παραγωγής

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και…

Μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών, ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου

Τέλος στα 11 «πέτρινα χρόνια» της αδιοριστίας στη δημόσια εκπαίδευση δίνει η…

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Σταθερή η στήριξη της Ελλάδας στη Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

ΠΦΣ: Δεν γίνεται αλλαγή του εμβολίου κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία

H πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID-19 δεν δίνει τη δυνατότητα αλλαγής εμβολίου,…

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδότηση εργασίας -Τι θα γίνει με τον Κοινωνικό Τουρισμό

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδότηση εργασίας -Τι θα γίνει με τον Κοινωνικό…

Ασύλληπτος: Ο Φίλιππος τερμάτισε τον Εκατομμυριούχο και κέρδισε 100.000 ευρώ!

Είναι ο τρίτος που τερματίζει στο παιχνίδι γνώσεων