Νέοι υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Δήμου Νεστορίου

Η έναρξη του νέου σχολικού έτους βρίσκει το Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας με καινούριους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ικανοποιώντας ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Η προσπάθεια του δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννη Τοτονίδη, με την ουσιαστική μεσολάβηση της επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου, βρήκε θετική ανταπόκριση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα.

Σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 παραδόθηκαν οι εννιά (9) καινούριοι φορητοί υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και  την αντιδήμαρχο Ιωάννα Νταούτη. Η πολύτιμη αυτή δωρεά θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών καθώς και τις ανάγκες των μικρών μαθητών στην ακριτική αυτή περιοχή.

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής όσο και οι εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχαριστούμε δημόσια το γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, κύριο Γρηγόρη Δημητριάδη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και ευελπιστούμε σε μία γόνιμη συνεργασία για μελλοντικές δράσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Νεστορίου.

You May Also Like

Το Νοσοκομείο Καστοριάς με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά θέλει να επεκταθεί και αναβαθμισθεί.

Το Νοσοκομείο Καστοριάς με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά θέλει να επεκταθεί και…

Διανομή τροφίμων θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

    Διανομή τροφίμων θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό…

Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα στο Νότιο Πεδίο με 5 εργαζόμενους

Άγιο είχαν οι πέντε εργαζόμενοι στο ορυχείο του Νοτίου Πεδίου, καθώς το…

Δήμος Καστοριάς: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 10.01.2019 και την Παρασκευή 11.01.2019

Δήμος Καστοριάς: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 10.01.2019 και την Παρασκευή 11.01.2019

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

🎯#JobDay: Δήμος Καστοριάς, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ενυδρείου Καστοριάς

Το #JobDay Δήμος Καστοριάς απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα