Ξαναπλέει το μηχάνημα της λίμνης

Τον Σεπτέμβριο του 2019 το μηχάνημα της λίμνης ήταν μισοβυθισμένο και ακινητοποιημένο, με “κολλημένη” τη μηχανή του, με τρύπες στα κοιλώματα των δεξαμενών, με σπασμένες καδένες, με χαλασμένα όργανα ενδείξεων και πολλές ακόμη ζημιές σε όλα τα υπόλοιπα μέρη του.

 

Με πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς, ο οποίος στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια της Διοίκησης και άλλων εθελοντών, το μηχάνημα μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, αποσυναρμολογήθηκε, έγιναν όλες οι απαραίτητες επισκευές και επιδιορθώσεις των ζημιών και σήμερα, εντελώς ανανεωμένο, ξαναπλέει στη λίμνη για να βοηθήσει στον καθαρισμό των χόρτων, ενόψει μάλιστα και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα γίνει στο τέλος του επόμενου μήνα στην Καστοριά.

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης πήγε στο Μαυροχώρι, προκειμένου να ευχαριστήσει και να συγχαρεί επιτόπου τον Πρόεδρο του Ομίλου, Ναούμ Μπούση και όλα τα μέλη της Διοίκησης, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Βασίλη Μιρκόπουλο και τους Τάσο Χρηστίδη, Στάθη Γαλάνη, Δημήτρη Κακλαμάνο και Κώστα Πετκανά, που δούλεψαν εθελοντικά επί πολλούς μήνες για να έχουμε και πάλι ένα λειτουργικό μηχάνημα στη λίμνη μας.

 

Μέρα με τη μέρα, όλα τα προβλήματα, το ένα μετά το άλλο επιλύονται και μπαίνει μία σειρά στο Δήμο Καστοριάς. Αυτό υποσχεθήκαμε προεκλογικά και αυτό κάνουμε από την αρχή της θητείας μας” σχολίασε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, τονίζοντας ότι “με την ίδια υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, σε όλους τους τομείς, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και είναι σε όλους γνωστές”.

You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς

Ολοκληρώνει με Γιαννουζάκο ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς! Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς είναι…