Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση καυσόξυλων από τον Δήμο Άργους Ορεστικού

 

Ξεκίνησε χθες από τον Δήμο Άργους Ορεστικού, η δωρεάν διάθεση καυσόξυλων σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις ασφυκτικές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Πρόκειται για 300 περίπου χωρικά που θα διανεμηθούν σε 150 περίπου οικογένειες, με κοινωνικά κριτήρια.

Επιπλέον χθες, ο Δήμος Άργους Ορεστικού διένειμε στις μεγάλες Κοινότητές του και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία παραδόθηκαν στους 70 δικαιούχους με τη συμβολή των Προέδρων.

Η προσπάθεια του Δήμου Άργους Ορεστικού να σταθεί στο πλευρό ευπαθών κοινωνικά ομάδων είναι διαρκής και θα αποτελέσει προτεραιότητα και τη νέα χρονιά, παρά τις δυσκολίες.

 

You May Also Like

ΟΑΕΔ: Τα τρία επιδόματα για όσους δε δικαιούνται επίδομα ανεργίας

ΟΑΕΔ: Τα τρία επιδόματα για όσους δε δικαιούνται επίδομα ανεργίας

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ: Άνοιξαν οι αιτήσεις

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη…

Μαρία Αντωνίου: ”Η απαράδεκτη αναφορά στη Βουλή στην κ. Τίνα Μεσσαροπούλου, σύζυγο του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

”Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής, στέκομαι ξεκάθαρα υπέρ κάθε γυναίκας που εργάζεται και δημιουργεί”.

Το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μας Περιβάλλουν – Ο Κόσμος των Πουλιών»

Το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μας Περιβάλλουν – Ο Κόσμος των Πουλιών»

Κανόνες ερασιτεχνικής αλιείας στη λίμνη ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Καστοριάς

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής…

Η Μαρία Αντωνίου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ Helexpo, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Μαρία Αντωνίου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ Helexpo, υπό…