Ολυμπία Τελιγιορίδου: Αθλιότητα της ΝΔ για τη δίκαιη μετάβαση. Πήραν τις αποφάσεις και μετά μας κάλεσαν προσχηματικά να κάνουμε προτάσεις

                Καλέστηκα χθες στο περιφερειακό συμβούλιο για να καταθέσουμε προτάσεις για το master plan της δίκαιης μετάβασης. Διαπίστωσα ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης το Υπουργείο Ενέργειας έστειλε δελτίο τύπου πως η Κυβερνητική Επιτροπή ήδη είχε εγκρίνει από την προηγούμενη ημέρα το τελικό κείμενο. Όταν το ανέφερα αρχικά ο κ. Μουσουρούλης είπε πως δεν είναι έτσι, και στη συνέχεια με μισόλογα προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

                Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δίκαιη μετάβαση είναι ανεπαρκές. Απειλεί τη Δυτική Μακεδονία με ερημοποίηση και οδηγεί ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων στην ανεργία και την ανέχεια. Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν είναι οι γερμανικοί κολοσσοί των φωτοβολταϊκών, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης τον Μάιο στην εφημερίδα Bild.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

You May Also Like

Νεκρή αρκούδα νεαρής ηλικίας εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό στον κόμβο Καλαμιάς Κοζάνης

Νεκρή αρκούδα νεαρής ηλικίας εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό στον κόμβο Καλαμιάς Κοζάνης

Ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς (Δηλώσεις Ομιλητών)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Πισοδέρι Φλώρινας

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Καστοριάς λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Πισοδέρι Φλώρινας

Απαγόρευση αλιείας όλων των ειδών Καραβίδας στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ