Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας το εθνικό συμφέρον και αδιαφορώντας για το μέλλον των εργαζομένων»

Η ΝΔ ξεπουλάει τη ΛΑΡΚΟ μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς νικελίου στον πλανήτη και μάλιστα σε μια εποχή που η αξία του εκτινάσσεται καθώς αποτελεί βασικό στοιχείο για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, στη χρήση των οποίων στρέφεται η διεθνής κοινότητα.

Αγνοεί την στρατηγική σημασία της εταιρίας καθώς στην Ελλάδα βρίσκονται τα μοναδικά σιδηρονικελιούχα κοιτάσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανάμεσά τους και ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα που εκμεταλλεύεται η ΛΑΡΚΟ στην Καστοριά παραδίδεται και αυτό στο ιδιωτικό κέρδος.

Η ΝΔ εξυπηρετώντας το αίτημα των επενδυτών προχωράει ταυτόχρονα στην απόλυση των εργαζομένων, τους οποίους θεωρεί βαρίδια για τους ιδιώτες, αδιαφορώντας για το μέλλον τους.

Το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της εθνικής οικονομίας και των εργαζομένων της επιχείρησης. Η ΝΔ για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το κέρδος για τα μεγάλα συμφέροντα. Και για μια άλλη φορά η Π.Ε. Καστοριάς ζημιώνεται από τις αποφάσεις της ΝΔ.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

You May Also Like

Ετήσιες επίσημες εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος της Κλεισούρας

  Ετήσιες επίσημες εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος της Κλεισούρας

Συνάντηση Δημάρχου Άργους Ορεστικού με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9…

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: “Δεσμευόμαστε να καταθέσουμε έγγραφη καταγγελία στο δήμο έτσι ώστε να προχωρήσει σε μήνυση κατ΄αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας”

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: “Δεσμευόμαστε να καταθέσουμε έγγραφη καταγγελία στο δήμο έτσι…

Συνέχεια στην κόντρα Δήμου Καστοριάς – Σ.Χ.Ο.Κ

Συνεχίζεται η κόντρα Δήμου Καστοριάς – Σ.Χ.Ο. Καστοριάς που παρά τη συνάντησή…

Κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας- Ιματισμού – Δέρματος – Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς για κάθοδο στη ΔΕΘ

Συνάδελφοι, συναδέλφισες, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες

Στο 10ο Συνέδριο του “Γαία Επιχειρείν” στην Καλαμάτα για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

Είχα την τιμή να συμμετέχω στη θεματική ενότητα “Ποια ΚΑΠ θέλουμε στην Ευρώπη και την Ελλάδα”

Στο επίκεντρο οι λίμνες της Καστοριάς και των Ιωαννίνων

Συνάντηση Εργασίας με θέμα την ανταλλαγή καλών πρακτικών  για την επίτευξη του…

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών