Ολυμπία Τελιγιορίδου προς τον κ. Τζηκαλάγια : “Εκθέτεις τον κουμπάρο σου”

Α) Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Καστοριάς, έδωσαν πράγματι μια πολύ δύσκολη μάχη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εσύ έλειπες σαν πνευμονολόγος που δεν είχε το νοσοκομείο Καστοριάς. Πήγες 2 ώρες έβγαλες μια φωτογραφία και πρότεινες την κτηνίατρο να πάει να δουλέψει στο νοσοκομείο.

Β) Εμείς στηρίξαμε το νοσοκομείο Καστοριάς από την πρώτη στιγμή. Όσο με αφορά έκανα προσωπική δωρεά αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και με δωρεά 2000 ευρώ κάθε βουλευτή του κόμματος μας δώρισε στο Νοσοκομείο Καστοριάς μηχανήματα αξίας 120.000 ευρώ. Από εσάς ακόμη περιμένουν στο νοσοκομείο. Εκτός αν νομίζεις πως στο έργο σου συγκαταλέγονται τα έργα που δρομολογήσαμε και είχαμε εμείς εντάξει στο ΕΣΠΑ.

Γ) Διόρισες τον κουμπάρο σου (όπως ο ίδιος περηφανεύτηκες στην τηλεόραση του TOP CHANNEL) και τώρα τον εκθέτεις βάζοντας τον να σου κάνει μικροκομματικά παιχνιδάκια .

Δ) Η διαφορά μας είναι ότι εμείς π.χ. στο ΚΕΦΙΑΠ προσλάβαμε αποκλειστικά με αξιοκρατικά κριτήρια μέσω ΑΣΕΠ. Έτσι για παράδειγμα τότε διορίστηκε, γιατί είχε τα κριτήρια, η σύζυγος του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Επειδή δεν το ήξερες τότε φώναζες ότι κάνουμε προσλήψεις με κομματικά κριτήρια.

Ε) Τέλος για τον Νίκο Παππά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς έβαλε για πρώτη φορά από το 1990 τους καναλάρχες να πληρώσουν 300 εκ. ευρώ στα δημόσια ταμεία ενώ εσείς παίρνετε από τα δημόσια ταμεία και τους δίνετε δεκάδες εκατομμύρια με τις Πετσολίστες. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς τους βάλαμε να πληρώσουν και εσείς τους πληρώνετε. Είστε υπηρέτες των καναλαρχών εις βάρος του ελληνικού λαού.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

You May Also Like

“Η συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη έχει καταστροφικές πολλαπλές επιπτώσεις”

Για τις καταστροφικές επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τον…

Στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας ο Φίλιος Μηνάς και ο Φωτιάδης Παναγιώτης

”Ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που θα φορέσουν το εθνόσημο!”

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς το Επιχειρησιακό Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

“Καστοριά, ευρωπαϊκή πόλη να ζεις και να επισκεφτείς”

Ο Δήμος Καστοριάς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις και ενημέρωση

Ο Δήμος Καστοριάς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με δωρεάν  ιατρικές επισκέψεις,…

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά της (Φωτογραφίες)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά της (Φωτογραφίες)

«ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ»: Ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στο Τ.Ε.Ι. Καστοριάς

Το βραβευμένο πρόγραμμα “TheMet:Livein HD”, μετά την φαντασμαγορική παράσταση «ΡΟΥΣΑΛΚΑ» πουμάγεψε το…

Σύλληψη 29χρονου στην Πτολεμαΐδα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Σύλληψη 29χρονου στην Πτολεμαΐδα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Εκσυγχρονισμός και επέκταση αρδευτικού δικτύου Πύργων Εορδαίας

  Εκσυγχρονισμός και επέκταση αρδευτικού δικτύου Πύργων Εορδαίας

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…