Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας»

 

Το δημοσίευμα του esos.gr που αναπαράχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ για δήθεν “πόρισμα” της επιτροπής για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το δήθεν “πόρισμα”, που δεν είναι πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, έχουν ήδη διαψεύσει με δηλώσεις τους μέλη της επιτροπής όπως ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, ακολουθούν και άλλες διαψεύσεις. Καταδικάζουμε τις σκοπιμότητες δημοσίευσης ενός κειμένου που είναι προϊόν φαντασίας. Κατανοούμε τη δυσκολία ορισμένων πολιτικών κύκλων και δυνάμεων στο να αποδεχθούν την προσπάθεια αναδιαμόρφωσης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Το ενιαίο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

You May Also Like

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε η  1η Διαπεριφερειακή Συνάντηση για το έργο E-MOB, Interreg Europe

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε η  1η Διαπεριφερειακή Συνάντηση για το έργο E-MOB,…

Εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και  Μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και  Μελών της Οικονομικής Επιτροπής της…

Κωσταράζι – Με πυροτεχνήματα και χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες η Ανάσταση στον Άγιο Δημήτριο. (Βίντεο)

Κωσταράζι – Με πυροτεχνήματα και χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες η Ανάσταση στον Άγιο Δημήτριο. (Βίντεο)

Συγκλονίζει η περιγραφή για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: «Αίματα, ουρλιαχτά και πανικός…»

Συγκλονίζει η περιγραφή για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: «Αίματα,…

393 πρόσφυγες παραμένουν στη Λευκόβρυση Κοζάνης εκ των οποίων 210 παιδιά

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης φιλοξενούνται προσωρινά από το πρωί της Κυριακής…

Προτάσεις του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» για την αναθεώρηση του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα(ΕΣΕΚ)

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Προτάσεις του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» για την αναθεώρηση του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα(ΕΣΕΚ)