Ο Δήμος Καστοριάς για τους δωρεάν καρδιολογικούς ελέγχους σε μαθητές  που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις σε συγκεκριμένες σχολές

 

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, για δωρεάν καρδιολογική εξέταση στους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων που τις χρειάζονται για συγκεκριμένες σχολές, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και επεκτείνεται πλέον και με συνεργασία του Δήμου Καστοριάς.

 

Πιο συγκεκριμένα, η  Καρδιολόγος του Νοσοκομείου, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου, εθελοντικά, έπειτα από συνεννόηση με τους διευθυντές των λυκείων, προγραμματισμένες καρδιολογικές εξετάσεις σε ενδιαφερόμενους μαθητές της Γ’ Λυκείου, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Καστοριάς.

 

Οι εξετάσεις αυτές θα συνεχιστούν και όλο το επόμενο διάστημα στη συγκεκριμένη δομή του Δήμου Καστοριάς και για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι μαθητές θελήσουν να πραγματοποιήσουν καρδιολογικές εξετάσεις ενόψει της συμμετοχής τους σε εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών ή ΤΕΦΑΑ, θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2467021028 στην κ. Αλέκα Σαραφέρα για να προγραμματίζονται εγκαίρως τα ραντεβού.

 

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και προσωπικά την ιατρό Δέσποινα Κοζατσάνη, που για μία ακόμη φορά, μαζί με τις αρμόδιες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Καστοριάς, βρίσκονται αρωγοί δίπλα στους πολίτες.

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: Εγκρίθηκαν νέοι Τομείς και Ειδικότητες για τα ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Εγκρίθηκαν νέοι Τομείς και Ειδικότητες για τα ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Κλειστός ο χώρος του Δημοτικού Πάρκινγκ στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς από τις 4 έως και τις 6 Ιουλίου 2025

Κλειστός ο χώρος του Δημοτικού Πάρκινγκ στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς από τις 4 έως και τις 6 Ιουλίου 2025

Γ. Γρηγοριάδης: «Τα πανεπιστήμια θα πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στη ζωή του τόπου»

Δέσμευση η συνεργασία με το Π,Δ.Μ.

Επίσημη “πρώτη” για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας με τους αθλητές της να έχουν πολύ καλή διάθεση και ενέργεια έπειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Μαρτίου 2018

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Μαρτίου 2018

Στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς “Αθανάσιος Χριστόπουλος”

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα, ξενάγησης στη Λιμνοθάλασσα…

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας το εθνικό συμφέρον και αδιαφορώντας για το μέλλον των εργαζομένων»

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας…

Ν.Ο. Μαυροχωρίου: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καστοριάς

  Ν.Ο. Μαυροχωρίου: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καστοριάς