Ο κύριος Αποστόλης από το Πευκί, που έσωσε το σπίτι του με ένα κλαδί, εξήγησε τη δύναμη που βρήκε να τα βάλει με τις φλόγες.

Συγκλονιστική είναι η προσπάθεια του κ. Αποστόλη ή αλλιώς Άστρι από το Πευκί Ευβοίας να σβήσει τη φωτιά που εξακολουθεί να καίει στην Εύβοια, χρησιμοποιώντας ένα κλαδί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σκαρφαλώνει το συρματόπλεγμα και με όπλο ένα σπασμένο κλαδί, παλεύει να σβήσει τη φωτιά, με τον χρόνο που κερδίζει να είναι αρκετός ώστε να φτάσει πυροσβεστικό όχημα στο σημείο και να σβήσει τις φλόγες.

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Αποστόλη αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Άστρι, με καταγωγή από την Αλβανία, ζώντας στην Ελλάδα, σχεδόν τριάντα χρόνια.

Μάλιστα, μιλώντας στο Open, ο κ. Αποστόλης αναφέρθηκε στην πράξη του, λέγοντας πως «ένιωθα ότι καιγόταν το σπίτι μας, η περιουσία του καθενός και μπήκα μέσα». «Ένιωθα σαν την πατρίδα μου, 29 χρόνια είμαι εδώ και έβαλα τα δυνατά μου να σβήσω τη φωτιά. Φτάσαμε στο αμήν και είπαμε να γλιτώσουμε. Νιώθω ότι έχω υποχρέωση σε αυτόν τον τόπο», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:https://www.voria.gr/

You May Also Like

ΗΠΑ: Με αιμορραγία σε μύτη και αυτιά επιβάτες πτήσης σε αεροσκάφος που υπέστη αποσυμπίεση

Το συμβάν διερευνάται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Ιωάννινα: Ιερέας καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης επί επτά χρόνια

Εκμεταλλευόταν την ευάλωτη θέση των γονέων του κοριτσιού

Τσίπρας: Θα καταργήσω το νόμο Κεραμέως – Αποτυχία κυβέρνησης στην πανδημία

Table of Contents Hide Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για:Την κυβερνητική διαχείριση…

Πρόεδρος φαρμακοποιών: «Οι αρνητές μάσκας είναι τσαρλατάνοι»

Πρόεδρος φαρμακοποιών: «Οι αρνητές μάσκας είναι τσαρλατάνοι»

Αρναούτογλου: Χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής τη Δευτέρα

Αρναούτογλου: Χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής τη Δευτέρα

Λάρισα: Δημιουργείται αμερικανική βάση με UAV στην 110 ΠΜ – Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο

Οχτώ από τα MQ-9 Reaper έχουν ήδη αναπτυχθεί – Η Ελλάδα εξετάζει…

Σκοπιανός πήρε το σπίτι του 83χρονου νεφροπαθή και τον πέταξε στο δρόμο!

Γκρέμισε το εσωτερικό για να μην μπορεί να επιστρέψει !

Γιάννης Κότσιρας: Να κάνεις αγώνα να μεγαλώσεις ένα παιδί και να το σκοτώνουν

Γιάννης Κότσιρας: Να κάνεις αγώνα να μεγαλώσεις ένα παιδί και να το…