Ο π. Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας σχολιάζει τον ανασχηματισμό

Ο π. Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς  Ζήσης Τζηκαλάγιας, σχολίασε  το ανασχηματισμό και δήλωσε πως πρόκειται για μια πολυπληθής  και με σύντομη διάρκεια  κυβέρνηση. Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, όπως επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απραγία –σύμφωνα με τον ίδιο-  του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο π. Βουλευτής δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο νέος ανασχηματισμός έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά:

α) Έχει 53 (!) μέλη, ίσως η πολυπληθέστερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση (έλεος ακόμη και σε αυτό δεν μπορεί να φέρει το νέο ο κ. Τσίπρας)

β) Θα είναι η πιο βραχύβια (ό,τι και να κάνουν οι… ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φεύγουν).

Όσον αφορά στη συμμετοχή της Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας στο πρόσωπο της κυρίας Ολυμπίας Τελιγιορίδου συγχαρητήρια και μακάρι κάτι θετικό να γίνει στον τόπο μας, αν και δεν το βλέπω με βάση το ανύπαρκτο έργο τους 3,5 χρόνια και τον χρόνο τους που επιτέλους τελειώνει.

Προσδοκούμε στην κυβέρνηση της Ν.Δ με Πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα σχηματισθεί πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουν οι κυβερνώντες, η περιοχή μας και η Καστοριά να έχει την ισχυρότερη παρουσία που είχε εδώ και 25 χρόνια, μετά τη συμμετοχή τότε(1990-93) του αείμνηστου Κώστα Σημαιοφορίδη».

 

You May Also Like

Επίδομα Στέγασης στους νεοεισαχθέντες φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

  Επίδομα Στέγασης στους νεοεισαχθέντες φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τροπολογία…

Σ.Γ.Κ.-Σ.Ε.Γ.: Οι γουνοποιοί και οι συνεργάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μιλάνο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στον χώρο της Έκθεσης και τα ξενοδοχεία τους

Σ.Γ.Κ.-Σ.Ε.Γ.: Οι γουνοποιοί και οι συνεργάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της…

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ: «Δηλώσεις ζημιών καλλιεργειών των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Άργους Ορεστικού, από Παγετό το χειμώνα του 2017»

Καλούνται οι παραγωγοί των παρακάτω Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Άργους Ορεστικού, των…

Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: Ο κ. Κασαπίδης σπέρνει τον πανικό

Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: Ο κ. Κασαπίδης σπέρνει τον πανικό

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας συζητά με τους νέους της Καστοριάς.

Οι νέοι μας αξίζουν, έχουν στόχους ,όνειρα αλλά και άποψη.

Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”

    Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας…

Ματαίωση της προγραμματισμένης σύσκεψης  με θέμα τη συνέχιση της  λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και του ΚΕΦΙΑΠ   στον Δήμο Άργους Ορεστικού

Ματαίωση της προγραμματισμένης σύσκεψης  με θέμα τη συνέχιση της  λειτουργίας του Κέντρου…

Σε Παγκόσμιο Φόρουμ στο Ισραήλ η Μαρία Αντωνίου. Επισκέφτηκε και το Πατριαρχείο

Σε Παγκόσμιο Φόρουμ στο Ισραήλ η Μαρία Αντωνίου. Επισκέφτηκε  και το Πατριαρχείο